...deja am luat batul si mulineta, pentru ca asta a fost oportunitatea; cine zice ca e rau, l-a si utilizat sau e o presupunere?
La testul - ia-l in mana si vezi cum il simti - l-am comparat cu un Maver (cred), si mi-a placut...
Daca e mai slab ca si altul...de acord, prin prisma pretului si a celor care au experienta, insa trebuie sa invat, si pana nu ma prinde microbul si sunt sigur ca am timp suficient, cred ca va fi ok.
Problema mea e timpul, lucrez suficient, alerg ...prin 11 judete si am si un fecior de 3 luni acasa
In we mergeam pana acum pe lacuri, insa sunt cam dezamagit...si ars de soare, iar cizmele-soldari lenevesc in portbagaj
Multumesc de invitatie, Mihai, insa miercuri merg la Baia Mare... daca ramane valabil si sunt in CJ, incerc miercurea viitoare;)
Tot nu m-am lamurit cu firul... sa fie de clasa 4-5 ca batul, sau pot incepe cu 3? Unde gasesc in CJ o oferta buna?
Deja am vb. cu Luci pentru musculite... de abea astept (oare ce ar trebui sa am in trusa de incepator... carambete, furnica...?)
R.