bat de muscarit

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Iul 2006, 18:35

ha ha, sa mori de ras nu altceva! asa sunt unii mai prosti si dau staturi la fel de proaste. Macar eu i-am spus omului ceva, adevarul este ca Shakespeare este mult mai bun decat cormoranul

crisp, te rog frumos sa te limitezi la a-ti expune parerile fara sa-i jignesti pe ceilalti

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 12 Iul 2006, 20:46

hombres ce polmica ati starnit :D
Am luat bat, mulineta, snur, asa mai de copii...asta e, sa vad cat de mult ma voi obisnui, sculele bune vor veni, ca mai dispun de ceva bani, ca nu lucrez doar pe bonuri de masa :)

Am luat si ceva musculite, doar sa imi spuna Luci ce nume au (!) si forfac etc.
Eu am legat artistic forfacul impletit de snur, si am mai adugat o bucata de mono de 0.18?
nu e ok?

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 13 Iul 2006, 08:49

MihaiV scrie:Luci, mai mult calm dragule. Ca doar nu vrei sa pui omu sa-si ia snur cortland in loc de lanseta cormoran! :lol: :lol:
eu am raspuns la aceasta ironie, cand spuneam prost ma refeream la mine si la sfatul meu, nu am jignit pe nimeni.

----In primul mesaj scrii ca mai bine sa-si ia cormoran decat shakespeare, in al doilea zici invers. Ai putea sa te hotarasti? Si lasa te rog invectivele deoparte.

am raspuns cu o ironie la alta, normal ca lanseta cormoran este mai buna, macar pt ca este mai usoara.
RIon a afirmat ca bugetul lui este redus, eu i-am dat un sfat cum sa se incadreze oarecum in acel buget. Sfaturi gen cumpara scule de sute de euro multam' frumos pot sa dau si eu f usor. In plus omul este incepator poate nu o sa-i placa acest gen de pescuit. voi daca va duceti sa jucati tenis va luati rachete de 300 $?!. In plus sunt fffff multe exemple de pescari cu scule de 500$ si nu prind nimic asa ca, mai bine incercati sa-l ajutati pe om cu sfaturi realiste, citindu-i cu atentie mesajul nu cu ce visam noi toti sa ne cumparam.

Si nu va mai chinuiti pe viitor sa gasiti jigniri, constand in invective epitete sau alte forme, in mesajele mele ca este in zadar, cel mult voi raspunde asa cum am facut-o cu ironii. Eu in general nu jignesc oamenii nici daca acestia o fac, este un principiu al meu poate stupid poate nu.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 24 Iul 2006, 15:16

pescuit si prins cu el, deci... kind of ok, deocamdata :D

skycleaner
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de skycleaner » 25 Iul 2006, 12:02

Ma uit la voi si ma minunez. Ca scula aia e mai buna sau nu e buna de loc, etc... Eu cunosc pescari ce dau de o viata cu bat de alun si vreau sa spun ca nu stiu sa fi vazut asa maestrie. Ce folos ca am bat de 75 E si mulineta de 30??? Nu am cum sa echivalez maestria unuia ca ei. Ei nu stiu ce e aia snur sau musca nus de care. Isi fac musca la fata locului dupa metode doar de ei stiute si fac treaba nu gluma. Fir Intins!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Iul 2006, 13:26

asa, si? unde vrei sa ajungi? sau imi scapa mie ceva? :oops:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 25 Iul 2006, 19:02

skycleaner scrie:Ma uit la voi si ma minunez. Ca scula aia e mai buna sau nu e buna de loc, etc... Eu cunosc pescari ce dau de o viata cu bat de alun si vreau sa spun ca nu stiu sa fi vazut asa maestrie. Ce folos ca am bat de 75 E si mulineta de 30??? Nu am cum sa echivalez maestria unuia ca ei. Ei nu stiu ce e aia snur sau musca nus de care. Isi fac musca la fata locului dupa metode doar de ei stiute si fac treaba nu gluma. Fir Intins!
Am scris si eu despre asa ceva ,dar adevaratul pescuit de fly,care intradevar e o arta ,nu se rezuma doar la pescuitul cu batul de scorus sau alun ,e cu totul altceva si daca cel ce prinde f.bine cu batul de alun,va invata sa pescuiasca cu betele moderne de fly ,te asigur eu ca va prinde mult mai mult peste si va avea satisfactii mai mari,sa nu uitam ca societatea progreseaza in toate domeniile si poate ca si noi e bine sa tinem cursul acestui progres....

Jean Scurtu

Scrie răspuns