MihaiV scrie:Luci, mai mult calm dragule. Ca doar nu vrei sa pui omu sa-si ia snur cortland in loc de lanseta cormoran!

eu am raspuns la aceasta ironie, cand spuneam prost ma refeream la mine si la sfatul meu, nu am jignit pe nimeni.
----In primul mesaj scrii ca mai bine sa-si ia cormoran decat shakespeare, in al doilea zici invers. Ai putea sa te hotarasti? Si lasa te rog invectivele deoparte.
am raspuns cu o ironie la alta, normal ca lanseta cormoran este mai buna, macar pt ca este mai usoara.
RIon a afirmat ca bugetul lui este redus, eu i-am dat un sfat cum sa se incadreze oarecum in acel buget. Sfaturi gen cumpara scule de sute de euro multam' frumos pot sa dau si eu f usor. In plus omul este incepator poate nu o sa-i placa acest gen de pescuit. voi daca va duceti sa jucati tenis va luati rachete de 300 $?!. In plus sunt fffff multe exemple de pescari cu scule de 500$ si nu prind nimic asa ca, mai bine incercati sa-l ajutati pe om cu sfaturi realiste, citindu-i cu atentie mesajul nu cu ce visam noi toti sa ne cumparam.
Si nu va mai chinuiti pe viitor sa gasiti jigniri, constand in invective epitete sau alte forme, in mesajele mele ca este in zadar, cel mult voi raspunde asa cum am facut-o cu ironii. Eu in general nu jignesc oamenii nici daca acestia o fac, este un principiu al meu poate stupid poate nu.