musai tre sa fie nascut dinozaur ca sa fie reptila
deh... numai ce se naste din pisica aschia nu sare departe de trunchi...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu n-am negat nimic , nu o intoarce ca la Ploiesti.ipocritu scrie:adica tu negi ceva transformari... acaparat cu virsta...
musai tre sa fie nascut dinozaur ca sa fie reptila
deh... numai ce se naste din pisica aschia nu sare departe de trunchi...
aici vorbim de clean . cum ii zice cand face si una si alta.ipocritu scrie:in functie de specie ii zice in alte feluri
adica se transforma pur si simplu ? sau la baza sunt pasnice si pe urma devin irezistibile la vietati?ipocritu scrie:cert e ca multe specii devin si rapitoriste odata cu virsta...
si cleanul cum e? pur sange rapitoresc sau e doar un hobby de-al lui ?ipocritu scrie:ca ele sint pur singe rapitoriste e una...
ca o practica from time to time.. e alta..
Io am vazut stiuca prinsa la mamaliga !Si nu mica: 5 kile ! Si biban la fel ! Astia se pun ? ? ?Indian Larry scrie:pai nu e alta problema!
de ce salaul, stiuca sau bibanul nu mananca alge si radacini de plante? indiferent de perioada. si aia's rapitori, nu?
Miky , ia-le frate usurel ca te incurci in ele.miky scrie:Io am vazut stiuca prinsa la mamaliga !Si nu mica: 5 kile ! Si biban la fel ! Astia se pun ? ? ?Indian Larry scrie:pai nu e alta problema!
de ce salaul, stiuca sau bibanul nu mananca alge si radacini de plante? indiferent de perioada. si aia's rapitori, nu?
Plus ca am vazut/prins si stiuca si salau si biban si somn la clasicele rame, de care manca si crapul si mreana si scobarul si cleanul ! si de fapt cine nu mananca rame ?
Deci ? Cine manca rame, ... ce e ?