de cand e cleanul rapitori?MRobert scrie:cleanul e rapitori...deschide gura mult nu ar trebui ca marimea carligului sa fie problema.parerea mea:-?
Ajutor!!! Cu muste la clean pe Mures....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Gata domnule Larry.Iertata fie-mi greseala grosolana de ortografie
.N-o fi el 100% rapitor caci se prinde si la visine,viermusi,muste dar ataca des alti pesti,iar cu o gurita ca de oblete nu prea ar avea ce sa le faca.Acum,fiecare ce prefera.Toate mustele mele sunt pe carlige de 10-12 si prind cu ele si clenisori de 10 cm.De asemenea voblerele hornet,ca sa dau un exemplu le am incepand cu H3.Am si un minivobler strike pro baby dar,desi bate bine nu dau asa des cu el.

du...pardon , ipocritule!
De cand crapul este rapitor ? Pai cum de ce... pai io am vazut ca musca twistere. E rapicios?
Dar cleanul? Cleanul de cand mananca iarba, paine si fructe? E rapicios?
Io zic ca niciunul din ei nu e rapitor . Tu cam ce zici ?Poate sunt eu mai natang de felul meu si ii incurc .
De cand crapul este rapitor ? Pai cum de ce... pai io am vazut ca musca twistere. E rapicios?
Dar cleanul? Cleanul de cand mananca iarba, paine si fructe? E rapicios?
Io zic ca niciunul din ei nu e rapitor . Tu cam ce zici ?Poate sunt eu mai natang de felul meu si ii incurc .

Iertata fie in vecii vecilor , amin!MRobert scrie:Gata domnule Larry.Iertata fie-mi greseala grosolana de ortografie.N-o fi el 100% rapitor caci se prinde si la visine,viermusi,muste dar ataca des alti pesti

Io nu stiu daca se clasifica 20%,50%,80% cat e de rapitor. Am dat un exemplu si anume crapul . E rapitor ? Nu. Atunci de ce se repede la naluci?
Un prieten a prins la pestisor viu , un novac. Cat la % rapitor?