totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: totul despre Delta
de unde sunt imaginile astea?
geniale poze, multumim
liviu,cu ce ai fost in Delta?elicopter? 

pozele sunt superbe prin ineditul lor si atmosfera pe care o transpune in imagini
ce nu inteleg eu este de ce au lasat motoare mari si puternice pe salupe sa inghete, nu le dauneaza ?!!
ce nu inteleg eu este de ce au lasat motoare mari si puternice pe salupe sa inghete, nu le dauneaza ?!!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
mai bine sa inghete
nu vor mai avea cu ce bracona

- crapmaniacul
- veteran
Asa cu "lacatu" pe ele abea nu se mai furaadiwolf scrie:pozele sunt superbe prin ineditul lor si atmosfera pe care o transpune in imagini

-
- veteran
????adrian99 scrie:mai bine sa inghete
crezi?ar fi bine,dar nui opreste gheata...sunt multe metode si pe gheata
acuma drept i ca se reduce mult activitatea cand este gheata dar nu moare de tot
parerea mea
>Pozele sunt din Mila 23,canalul din spate.Si Dunarea Veche arata cam la fel.
>Adrian,nu am fost inca in delta,pozele sunt trimise de niste amici lipoveni,vroiam sa stiu daca “arsenalul’ meu este in siguranta.
>adiwolf<parca nu te doare inima atat de tare cand, pe un motor de 250cp.ai platit 3000-4000 E. Cum am mai spus,majoritatea barcilor de putere din delta(ale localnicilor) sunt inmatriculate in Ardeal(!?).
>Este o mica perioada in care afacerile cu peste au de suferit. Pacat de stiucile pline cu icre care scapa acum(o gluma amara).
> Va veni si motivarea absentei mele in imagini(prin bunavointa lui “gsteph”).
>Adrian,nu am fost inca in delta,pozele sunt trimise de niste amici lipoveni,vroiam sa stiu daca “arsenalul’ meu este in siguranta.
>adiwolf<parca nu te doare inima atat de tare cand, pe un motor de 250cp.ai platit 3000-4000 E. Cum am mai spus,majoritatea barcilor de putere din delta(ale localnicilor) sunt inmatriculate in Ardeal(!?).
>Este o mica perioada in care afacerile cu peste au de suferit. Pacat de stiucile pline cu icre care scapa acum(o gluma amara).
> Va veni si motivarea absentei mele in imagini(prin bunavointa lui “gsteph”).
-
- utilizator constant
absentele motivate ale >>deltaicului<<

@adiwolf: da, si pe mine m-a cam durut inima cand am vaazut motoarele alea...

@adiwolf: da, si pe mine m-a cam durut inima cand am vaazut motoarele alea...
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
exact ce spunea liviu;cand pe un motor de 250-300CP se da 3-4000E.....nu mai sunt pareri de rau.
se strica?nu nicio problema...intr-o luna(cel mult)se cumpara altul...sau mai multe...
ne plangem.....si?rezolvam ceva?
se strica?nu nicio problema...intr-o luna(cel mult)se cumpara altul...sau mai multe...
ne plangem.....si?rezolvam ceva?