totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
>nobody_01< nu prea te pot ajuta cu informatii.Am fost pe Sinoe si Golgovita. Am intrat pe lacuri pe la periboina(aia de langa Edighiol),in prima zi si pe la Jurilovca a doua zi. Nu prea ma simt in largul meu pe lacurile astea,vantul bate cam tot timpul si apa devine nervoasa. Totusi am prins cateva stiuco-marlite si bibani.
Multumesc oricum....! Saptamana viitoare aducem noi informatii "calde" de acolo!
Fir intins ! Asteptam vesti,mai sunt 2 echipe care merg in zona mentionata de tine. Eu plec spre Chilia pe 27 nov.
Fire intinse si vreme buna si voua!
hehe.. io plec poimaine pe la "parnaie"deltaic scrie:Fir intins ! Asteptam vesti,mai sunt 2 echipe care merg in zona mentionata de tine. Eu plec spre Chilia pe 27 nov.

am de gand stipoc,siresa ,papadia si sontea pana pe la cap candura..poate si un iacub..o sa vad 

rine scrie:hehe.. io plec poimaine pe la "parnaie"
Inteleg ca te duci la Periprava si ajungi si pe la nea...rine scrie:rine scrie:candura
Ceva vesti?
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Vestile nu sunt tocmai bune....apa este in crestere, tulbure. In zona dunavatului salaul a mers destul de slab, la fel si stiuca pe holbina....partide neuitate la biban!
Stiu!...stiu!...este frig,ceva precipitatii,apa mare,...cine naiba este atat de nebun sa plece pe vremurile astea!? Daca as fi ezitat vreodata,nu puteam practica sportul extrem care mi-a directionat viata si cu care inca cochetez,in ciuda varstei. Imi voi juca cartile cu constinciozitate,asa cu am facut-o de fiecare data. Am o zi de stat la cort(solo)si de "ratacit" prin delta prin mai multe locuri.Plec singur.