totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Referitor la Babiba, revin cu un raspuns, desi intarziat. Eu am fost mai norocos, nu mi-a cerut nimeni bani, desi 50 ron/persoana nu ar fi fost o suma mare. Daca sunt si doamne/domnisoare in echipa, sunt scutite de plata taxei. Pestele prins poate fi retinut, cel putin asa am inteles de la cei care pescuiau deja acolo de cateva zile consecutive.
NIHIL SINE DEO
M-am intors aseara din zona Uzilna dupa 2 zile de pescuit la stiuca - Lacul Uzlina destul de tulbure, sambata a batut vantul toata ziua si nu prea s-a prins nimic, Isac mai putin tulbure dar cu rezultate slabe, Taranova limpede cu apa foarte mica, pe Chiril apa era mai putin tulbure dar am prins in ambele zile binisor - majoritatea pana in 1,5 kg, cu 2 exceptii de 2,5 kg. S-a prins avat in gura la Dunavat si Erenciuc, dar si pe taieturi. Din pacate, foarte multe barci care retineau marlite si nici urma de control.
>Gavrilo<iti multumesc in numele unor amici din Satu Mare care pleaca spre zona de unde tocmai te-ai intors.
Ceva stiuca mare s-a mai prins si prin alte zone... In 2 zile plec.
Ceva stiuca mare s-a mai prins si prin alte zone... In 2 zile plec.
Sunt la <Mila 23 ..am fost pe fortuna care are iarba dar merge...multe plase vant puternic...ligheanca limpede si mica...razboinita buna dar cu stiuci mici...radacinos multe plase...am gasit-o azi pe dunarea veche inspre crisan...am luat si de 3.5...cel maibine pe spinnerbait-uri...in res caras mult , biban si ceva salau la interseci...baboierii cata frunza cata iarba.
>Radu_T<Maine seara vin si eu prin zona si stau 2 zile,apoi migrez spre nord. Se prinde binisor salau pe Sf.Gh. si stiuci prin zona Litcovului ,partea vestica,de lacuri este vorba. Prin zonele mentionate sunt doi ghizi cu clientii lor si toata lumea este multumita.
-
- utilizator constant
deltaic trimite buzduganul inainte (click pe fiecare "buzdugan" pentru ...)
:
"Motivul amanarii drumului la Chilia."

"Motivul amanarii drumului la Chilia."

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Multumesc "gsteph"pentru ajutor si amabilitate ! Imediat apare si cronica acestor zile de delta superbe.
-
- utilizator constant
totdeauna, cu mare placere maestre!deltaic scrie:Multumesc "gsteph" pentru ajutor si amabilitate !...

off topic: un bun amic a fost de curand la Amsterdam in calitate de insotitor al sotiei

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
SE PRINDE STIUCA PE GORGOVA !!! Psihoza. Vestea a circulat cu viteza luminii si,puzderie de barci au navalit la” pomul laudat”. Echipaje din zona,de la Mahmudia ,Crisani, Murighiol si chiar si de la Mila 23 si-au incercat indemanarea zilele astea, asa ca,pana la urma,cum era de asteptat, au ravasit zona de apa limpede din ghiol si rezultatele au devenit tot mai slabe. Se pescuia pe o arie relativ redusa(comparativ cu marimea lacului)si la un moment dat am numarat vreo 30 de barci,unele cu cate 7 “pescari”care mai mult se incurcau unul pe altul. Am pescuit si eu pe lac,am lasat barca pe canalul direct,la un bun amic gorgovean care are casa chiar acolo. In primele zile am fost la salau si avat pe Sf.Gheorghe si a fost minunat; apoi ,mi-am facut curaj si m-am inghesuit si eu pe lacul Gorgova,printe cei “cu vechime”. Per ansamblu,am prins milioane de marlite dar si niste exemplare remarcabile.Am avut la un moment dat aproape de barca chiar recordul(posibil)personal al anului(incintele nu se iau in calcul) care,cu o miscare cum numai dintoasele reusesc, mi-a dezdoit agrafa si a plecat cu un souvenir de la mine. Nu am rezistat aglomeratiei si nesimtirii mai mult de o ora si jumatate vineri dimineata si inca 2ore seara si 2 ore ieri dimineata .Am asteptat sa se ridice ceata si am plecat spre alte meleaguri.Atentie la setci! din pricina lor am ramas pana la ridicarea cetii.
Zone pescuite: brat Sf.Gh.,Perivolovca,lac Gorgova,Cuzmintii(toti),Cruhlic(din Litcov)care are apa verzuie semi transparenta jumatate si tulbure cealalta jumatate,Potcoava(tulbure),Radacinos,Obretinul Mic,Obretinciuc(limpede),Suez( cel spre Caraorman),Militarova,unde era sa raman blocat.Sontea este tulbure,la fel si Fortuna.Pe Litcov cativa stationaristi pareau multumiti de rezultate. Carasul si albitura continua sa satisfaca pofta de peste a multora.Am vazut cateva exemplare de crapi frumosi si somotei(peste masura sau la limita). Destui crapisti pe brat Sulina. Cota apei la Gorgova ieri 83+4 cu tendinte de crestere usoara.Dunarea,dupa parerea mea,cam tulburica,dar ce mai conteaza daca am avut reusitele de care tocmai am scris. M-am intalnit si cu Andrei Riga si sunt tare curios sa aflu ce ispravi a facut.
Frumusetea deltei este coplesitoare in zilele astea insorite de octombrie.Ieri dupa plecarea de pe lacul Gorgova am hoinarit ceva vreme singur,cu motorul la relanti,pe canale si japse pustii. Cu greu m-am mobilizat sa continui drumul spre locul unde ma gandeam ca voi gasi stiuci si sa reiau pescuitul. 4 zile au fost prea putine…superb.
Zone pescuite: brat Sf.Gh.,Perivolovca,lac Gorgova,Cuzmintii(toti),Cruhlic(din Litcov)care are apa verzuie semi transparenta jumatate si tulbure cealalta jumatate,Potcoava(tulbure),Radacinos,Obretinul Mic,Obretinciuc(limpede),Suez( cel spre Caraorman),Militarova,unde era sa raman blocat.Sontea este tulbure,la fel si Fortuna.Pe Litcov cativa stationaristi pareau multumiti de rezultate. Carasul si albitura continua sa satisfaca pofta de peste a multora.Am vazut cateva exemplare de crapi frumosi si somotei(peste masura sau la limita). Destui crapisti pe brat Sulina. Cota apei la Gorgova ieri 83+4 cu tendinte de crestere usoara.Dunarea,dupa parerea mea,cam tulburica,dar ce mai conteaza daca am avut reusitele de care tocmai am scris. M-am intalnit si cu Andrei Riga si sunt tare curios sa aflu ce ispravi a facut.
Frumusetea deltei este coplesitoare in zilele astea insorite de octombrie.Ieri dupa plecarea de pe lacul Gorgova am hoinarit ceva vreme singur,cu motorul la relanti,pe canale si japse pustii. Cu greu m-am mobilizat sa continui drumul spre locul unde ma gandeam ca voi gasi stiuci si sa reiau pescuitul. 4 zile au fost prea putine…superb.
- wilddanube
- veteran
Vezi Liviu - asa se intampla cand informatia e prea detaliata.
Locurile de salau sunt ocupate iar cele de stiuca sunt maltratate.
Te caut azi !
Saptamana care vine va fi ideala pentru rapitori !!
Locurile de salau sunt ocupate iar cele de stiuca sunt maltratate.
Te caut azi !
Saptamana care vine va fi ideala pentru rapitori !!
www.wilddanube.ro