totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
La cota Tulcea 146 +32 eu cred ca trag frana de mana....Eu sunt interesat de anumite locuri de salau iar la apa asta...pas! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
NIHIL SINE DEO
Mda. Poate totusi plec duminica noaptea in functie de informatii
Am vorbit acum la Murighiol: dunarea crescuta cam o jumate de metru ,puscata .Vant grozav si cica doua ghioluri mari super tulburi de la vant! Vreme de caine...Sa vedem cum evolueaza apa ca vremea de luni cica se indreapta.

Sambata ajungem in Mila (6 pescari)...ceva informatii "proaspete" despre cum e apa (macar sa ne pregatim moral pentru ca de plecat, plecam oricum
) ?
Multumesc !

Multumesc !
Fiti pregatiti... 

Si noi am mentinut plecarea programata sambata. Pe la 4 dupa amiaza ridicam ancora din Tulcea.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Fir intins Adi! Eu ,asa cum ti-am spus, am renuntat momentan. 

Eu sunt de parere sa va jucati sansele pana la capat.Este adevarat ca exista si posibilitatea unui chix dar,...nu o fi dracu' chiar atat de negru,zic si eu...
Imi voi suna cunoscutii din zonele vizate si poate va mai ajut cu ceva vesti, sper,bune.
Imi voi suna cunoscutii din zonele vizate si poate va mai ajut cu ceva vesti, sper,bune.
De duminica deja se mai indreapta vremea. Creste temperatura si se domoleste vantul. Cel putin asa spun prognozele. Apa este in scadere, deci incepe sa se mai limpezeasca.
Astazi: Tulcea 136 -5
Sulina 50 -9
Eu deja numar zilele pana joi cand plec la Mila plin de sperante
Astazi: Tulcea 136 -5
Sulina 50 -9
Eu deja numar zilele pana joi cand plec la Mila plin de sperante

NIHIL SINE DEO
>>> Atentie,acum sunt un simplu mesager. Informatii aflate de la prieteni localnici si ghizi:
Dunarea Veche si Sulina nu sunt decat usor tulburi. Peste s-a prins ieri si azi.Vorbim de somotel si salau/strap.Stiuca cam absenta zilele astea ,crapul inexistent. Bibanii si carasii duc "greul". Ghizii de pescuit din zona Gorgova-Mila 23-Matita au reusit sa-si multumeasca clientii intr-o oarecare masura. Sunt zone vaste tulburi pe lacuri si anumite canale dar,sperante ca se vor limpezi sunt. Peste 7 zile vin din nou in delta si nadajduiesc ca nu voi da un rateu de proportii. Orice veste de la cei din zona este binevenita.
Fir intins tuturor !
Dunarea Veche si Sulina nu sunt decat usor tulburi. Peste s-a prins ieri si azi.Vorbim de somotel si salau/strap.Stiuca cam absenta zilele astea ,crapul inexistent. Bibanii si carasii duc "greul". Ghizii de pescuit din zona Gorgova-Mila 23-Matita au reusit sa-si multumeasca clientii intr-o oarecare masura. Sunt zone vaste tulburi pe lacuri si anumite canale dar,sperante ca se vor limpezi sunt. Peste 7 zile vin din nou in delta si nadajduiesc ca nu voi da un rateu de proportii. Orice veste de la cei din zona este binevenita.
Fir intins tuturor !