totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
deltaic
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de deltaic » 01 Oct 2013, 12:21

...cat despre brasoveni...nu se stie nimic. Orice actiune de evacuare este aproape imposibila,furtuna este dezlantuita si valurile pe brat sunt pe masura. Nu-mi fac griji pentru ei,sunt duri,caliti in actiuni de salvare montana in conditii extreme(unul dintre ei este salvamontist legitimat).Imi pare rau ca nu au avut parte de partidele de pescuit la care visau.Vin rar in delta si acum,...au avut ghinion. Chiar daca au o singura barca cu vasle, sunt convins ca daca simteau pericolul degajau zona. Oricum tin legatura cu Gorgova permanent si ma interesez de evolutia evenimentelor.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 01 Oct 2013, 12:45

Ieri ar fi fost momentul sa se evacuieze, dar nea Vasile era pana peste cap prins cu alte treburi...doar daca Chirusha i-a luat...altfel e cam naspa, chiar daca sunt caliti :(
Asta e toamna si natura, nu te poti pune.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 01 Oct 2013, 14:08

Ca sa pun si eu bomboana pe tort,vineri(04 octombrie) plec 10-14 zile la Crisan :headbash: stiu ca nu sunt intreg la cap
Dar totusi ceva informatii proaspete din zona Crisan aveti?
La Salau-Avat-Crap intentionez sa pescuiesc...am barca mea
Multumesc anticipat!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 01 Oct 2013, 14:26

pentru w-end este data vreme ceva mai buna(dar cu temperaturi modeste-maxime de 13-15grade)
tinand cont de cresterea constanta a apei prin toata Delta nu stiu cat de mult ar conta informatiile...

poate liviu sa-ti dea ceva detalii despre zona in care mergi

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 02 Oct 2013, 10:02

>bogdanpesc< La pag.61 "Nemernic"a scris cate cava despre zona in care te duci. In aceeasi perioada cu el trebuia sa merg si eu in zona dar,obtiunea amicilor brasoveni mi-au schimbat destinatia.
Din cate stiu,nu te baza pe carp si avat.Ambele specii au fost destul de mofturoase anul asta. La cate zile vrei sa stai,este imposibil sa nu prinzi si o perioada buna. Salaul si stiuca pot crea surprize placute, totul este sa sti sa le cauti.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 02 Oct 2013, 14:02

Citesc tot si din ce citesc ma intristez pe timp ce citesc,nu sunt vesti bune,dar eu batman ,batman,tot plec si le rup si fasuu...mama lor de derbedei,doar nu or face foamea,trebuie sa se pregateasca de iarna si sa puna botu :wallbash: :x :x
Numai sa nu se tulbure apa foarte rau....desi se intrevede si asta :( :( :(

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Oct 2013, 15:59

Normal ca sunt in aceasi situatie: trebuia sa plec in aceasta noapte ,am amanat pe vineri noaptea plecarea catre Murighiol... :? Insa daca vineri dimineata am confirmarea ca Dunarea noua e murdara la Murighiol...cred ca o sa spun pas si anul acesta :cry: Sa vedem ce o fi.Pentru cei care au informatii "calde" va asigur ca sunt binevenite! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 02 Oct 2013, 18:32

Zamfi scrie:Normal ca sunt in aceasi situatie: trebuia sa plec in aceasta noapte ,am amanat pe vineri noaptea plecarea catre Murighiol... :? Insa daca vineri dimineata am confirmarea ca Dunarea noua e murdara la Murighiol...cred ca o sa spun pas si anul acesta :cry: Sa vedem ce o fi.Pentru cei care au informatii "calde" va asigur ca sunt binevenite! :respekt:
La fel si eu. Am amanat plecarea pentru sambata... Vad ca suntem mai multi care plecam spre Crisan... daca nu merge pestele, macar facem o intalnire, mai citim ceva, mai spunem o poveste :) sanatate sa fie!
Drumuri bune si sa ne vedem sanatosi!

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 02 Oct 2013, 21:51

sa fie sa iau cartile la mine?...oricum nu lipsesc din bagaj...stau la pensiunea Oprisan :lol: :lol: ...oricum seara e lunga 8) :wink:

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 02 Oct 2013, 22:16

bogdanpesc scrie:sa fie sa iau cartile la mine?...oricum nu lipsesc din bagaj...stau la pensiunea Oprisan :lol: :lol: ...oricum seara e lunga 8) :wink:
Ne gasim noi... Acum cu telefoanele si internetul...nu e problema :) :respekt:

Scrie răspuns