totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 04 Oct 2011, 17:23

D_ali scrie:Merci Manu-le.
Da spiridusule, la Mila, la Mila Domnului... :lol:
Felicitari pentru poze !

Daca nu ma-nsel sunt facute pe canalul Trei Iezere ( undeva in nordul lacului cu acelasi nume , pe langa "portile" ce le face acesta cu canalul ) . Mai exact : de pe Eracle , la indicatorul "20" la dreapta ! :wink:

Banuiam ( si nu doar , am aflat , .... vb Deltaicului , .... de la "sursa" ) ca stiuca iese din lacuri . Apa in scadere continua face ca maruntisul sa iasa pe canale . Cumatra pleaca dupa el , fireste !

Cele doua "porti" din pozele postate ( repet , daca nu ma insel asupra locatiei ) sunt in mod normal adevarate "autostrazi" de biban .

Banuiesc c-ai avut o partida de exceptie ! Inca odata ..... Felicitari !!!

......................................

p.s. ..... Deltaicul ...... s-a contopit cu Maiestatea Sa Delta !!! :datz: Pai nu se poate , nene , sa ai atatea zile la rand telefonu'-nchis !!! Mai ales ca "arvunisem" de-o bere saptamana asta !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 04 Oct 2011, 17:53

Merci moncher.

O singura poza prezinta o perspectiva de pe canalul Eracle, mai exact undeva la confluenta (cred) garlei Iacob pe stanga cum privim spre nord si garla Lopatna pe dreapta privind in aceeasi directie. Confluenta acestora este in fapt un mic lac (o japsa), si cred ca "indicatorul" era 40, ceva in genul asta.

..."capturile" :lol: sunt pe de-o parte, (bibi si marlitze) in capatul nordic al ghiolului Vacaru si "cele mai imbracate" sunt pe Dunarea Veche si Olguta.

Au fost partide faine si pe tehnici diferite, desi m-asteptam sa fie mult mai rau avand in vedere conditiile, am plecat ca niciodata cu mari indoieli...in cele din urma m-am inselat. :lol:

...ceva imi spune c-o sa povestim mai in detaliu la aceiasi masa :lol: :wink:...numa' sa se-ntoarca Domnia Sa - Deltaic de la Maiestatea Sa - Delta.(daca n-o ramane pe-acolo :lol: )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 04 Oct 2011, 18:24

D_ali scrie:
...ceva imi spune c-o sa povestim mai in detaliu la aceiasi masa :lol: :wink:...numa' sa se-ntoarca Domnia Sa - Deltaic de la Maiestatea Sa - Delta.(daca n-o ramane pe-acolo :lol: )
Pai ti-am zis , e ..... "arvunita" berea pe saptamana asta ! Macar sa vina ..... Asfalticu' si-o scoatem cumva la capat ! :wallbash: :wallbash: :wallbash: Nu vezi ca nu se lasa adus acasa ??????? I-a crescut papura si stuf pe piele !!!

Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 04 Oct 2011, 18:32

:lol:
...pai nu vezi ce zice omu' (postare mai veche): "am doar 27 de zile de Delta..." (adica anu' asta cum ar veni... :oops:)

...stiu eu ce sa zic; o fi mult? - o fi putin? :lol:

"I-a crescut papura si stuf pe piele !!!" - camuflajul perfect si-i si eco. :lol:

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 04 Oct 2011, 19:54

Ma bag si eu in seama,..... dupa cat il cunosc e cam putin,dar vorba e vorba am inteles ca ne vedem la o gulerata.
Apropo Pictore' nu te-am mai citit demult(ca de vazut si vorbit.....)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 04 Oct 2011, 20:18

...asta asa-i, cat de mult ar fi niciodata nu-i de ajuns :oops:
...astfel sper sa mai bag si eu o tura/doua (chiar si scurte) pana vine iarna "grea", ca doar abia ce s-a deschis sezonul :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 05 Oct 2011, 07:08

felicitari artistule !!!

da ce lingura jmechera ai tu acolo :twisted: :P :twisted: :P

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Oct 2011, 07:24

merci tonitza!

:lol: , mah, pentru tine e secret, pen' ca esti prea periculos :lol:
...vezi "detalii" sub poze - tre' sa fi scapat informatia pe undeva :idea: :wink: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 05 Oct 2011, 08:26

da nu intrebam mah :twisted: :twisted: :twisted:

afirmam :twisted: :P :twisted:

sa le vezi pe alea facute de romica acu 1000 de ani, pe modelul asta cu pattern de minge de fotbal :P :P :P din alpaca, evident :P :P :P

sincer nu prea am vazut modelul asta de misu la vanzare, da e o natie superprinzatoare ....

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Oct 2011, 08:36

apoi, zi mah asha... :lol:
... mira-m-as eu sa nu-ti fi trecut prin mana si "de-astea" :lol: :lol: :lol:

aveau la targ modelul asta, n-am putut rezista tentatiei :lol: (flutura f. misto)
...pe recuperare continua nu mere impecabil, dap pe "jigging" face cum vrea muschiu' tau...

Scrie răspuns