totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ghenadie
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de Ghenadie » 14 Iul 2013, 09:26

crapmaniacul scrie:
Ghenadie scrie:hai sa nu spurc topicul, voi fi scurt - pentru ca nu cred ca iti vei cumpara barca si motor.
De ce crezi tu asta boierule ? Care e motivul ce te face asa de neincrezator ? Daca iti mai zic si ca esixta posibilitatea sa ma coaste mai nimic sau chiar deloc distractia, atunci chiar ca o sa te impacientezi. :headbash:
Vise taica, vise...ma impacientez numa daca nu iti cumperi si vesta, da sa promiti solemn ca o porti cat timp esti in barca. :lol1:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 14 Iul 2013, 09:45

Ghenadie scrie:
crapmaniacul scrie:
Ghenadie scrie:hai sa nu spurc topicul, voi fi scurt - pentru ca nu cred ca iti vei cumpara barca si motor.
De ce crezi tu asta boierule ? Care e motivul ce te face asa de neincrezator ? Daca iti mai zic si ca esixta posibilitatea sa ma coaste mai nimic sau chiar deloc distractia, atunci chiar ca o sa te impacientezi. :headbash:
Vise taica, vise...ma impacientez numa daca nu iti cumperi si vesta, da sa promiti solemn ca o porti cat timp esti in barca. :lol1:
N-am vazut frate meleu atata empatie :). Tre sa ma pregatesc sa dau si BAC-ul la Giurgiu sau Calarasi si asta chiar f repede ca sa am si abecedarul necesar over five hp. Dar zic sa vorbim mai putin si sa facem mai mult. Fire mototolite si agataturi incredibile ! :lol:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 15 Iul 2013, 21:08

crapmaniacul scrie:
WBF scrie:Dik ma zmeiii :)
Tot felul de capcauni. Deltaici
Ruleaza fin zodiacul de 3,4 cu 10 cai frumoshi. :)
Invidosilor :P
3.4 m cu 10 cai e mai mult decat decent , este ceea ce mi-a indicat si mie doctorul. Barca mere brici si cu 15 CP si cu 20 CP ca duce (asa scrie in specificatii daca e modelul Cadet 340 Solid) si sa fie o rezerva acolo ptr situatii de forta majora.
Intrebare : de unde ati achizitionat-o pe d-na barca ? Tenx !

De pe site-ul cu barci. probarca.
Motorul e un 8 cai 4 timpi tot de pe probarca.
Dus la 10 cai la revizie, nu de alta dar 8 si 9.9 sunt identice constructiv, difera minor la carburatie. Naspa ca e cu electromotor deci e greu ca naiba, are 40kg+
Am preferat pentru gonflabila Zodiac pentru ca e termosudata si nu lipita.
Barca si motorul sunt un combo pentru max un an, sa-mi fac mana.
Dupa, o sa fac level-up si gonflabila+motorul il folosesc pe langa casa, Belis&stuff, plimbare cu familia si o bibaneala/cleneala ocazionala

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 16 Iul 2013, 07:59

WBF

Ai auzit de baietii astia , or fi de incredere ? http://www.inflatableboats-discount.com ... uswahl.htm
Stie cineva ceva de ei ? Cica ptr. 69 de euro livreaza si p-acilea pe la noi ca si banii nostri sunt buni, numai sa nu fie vopsit gardu si in rest uber alles ...
Multumesc.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 16 Iul 2013, 21:10

crapmaniacul scrie:WBF

Ai auzit de baietii astia , or fi de incredere ? http://www.inflatableboats-discount.com ... uswahl.htm
Stie cineva ceva de ei ? Cica ptr. 69 de euro livreaza si p-acilea pe la noi ca si banii nostri sunt buni, numai sa nu fie vopsit gardu si in rest uber alles ...
Multumesc.

Nici o idee despre firma aia.
Si sunt departe de a fi un expert in barcute. Dar...
Cadet 340 solid am si eu si e foarte ok.
Ca idee, cere sa platesti cu cardul, ai 30 de zile sa te sucesti. Nu-ti vezi marfa, mergi la banca si ceri refound pe baza de teapa.
Mai stai 30 de zile max si-ti vezi banii inapoi pe card.
Nu pune botul la wire transfer, Western Union sau alte alea ale.
La magarie poti intreba daca accepta paypal. Acolo e mai simplu, in 10 zile ai banii inapoi daca nu ai primit marfa.

BTW, e topic despre Delta.
Incearca sa deschizi topic la Echipamente si Accesorii, asta ca sa nu poluam un topic cu kkturi despre barci si motoare

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 16 Iul 2013, 23:02

WBF

Zici ca ai avut gura aurita, mi-a raspuns mailului meu o d-na care mi-a confirmat ca au ambele modele pe stoc si 3.10 m si 3.40 m si ca vrea wire transfer la cashcaval ... O sa intru mai in detalii maine cu ea sa vad ce alte variante de plata mai accepta.
Ce e putin ciudat e ca podeaua la barca (la ambele) e din lemn, nu aluminiu , asa zice tanti asta , probabil ca e un placaj stratificat (gen tego) tratat. La tine banuiesc ca e acelasi material, nu ? Se fixeaza si se rigidizeaza ea cumva ca sa poti sta in picioare fara probleme ma gandesc si nu se incinge rau la soare. Mai dezvolt cu ea maine subiectul sa vad daca se codeste la treaba cu banii ...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Iul 2013, 07:46

crapmaniacul scrie:WBF

Multumesc.

Am cumparat eu de la ei o barca Zodiac pentru un prieten anul asta. Da 69 de euro e transportul si mi-a venit prin bursa de marfuri sau asa ceva. Adica in cateva zile m-am trezit cu un nene cu un bus in fata blocului care mi-a adus barca sigilata. Toata suma se achita integral la inceput (barca + transport)
www.pentrupescuit.ro

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Iul 2013, 09:49

Ca tot se vorbeste despre barci,incerc sa prezint,dupa opinia mea,barca ideala pentru delta. Ideala este cam mult spus,fiecare in functie de gusturi,stil de pescuit si necesitati,poate avea alta parere.
Am pescuit de-a lungul timpului din mai multe genuri de barci si,cred eu, am reusit sa-mi configurez o barca echipata complet,care sa-mi satisfaca cat mai multe cerinte. Cele gen lotca au avantajul ca se strecoara usor dar sunt instabile si sensibile la miscari bruste. Echipate cu un motor mai serios, implicit si mai greu,cu o singura persoana merg destul de aiurea. Lipovenii care se confrunta cu situatia asta au lestat barca pe fata . Barcile cu pescaj mare si salupele,limiteaza mult zonele de pescuit. Am fost tentat sa-mi cumpar o barca cu timonerie,mai comoda,mai eleganta…cand am condus una si nu am ajuns din pricina unor copaci cazuti peste canal,la locul de pescuit dorit,am renuntat la idée. Barca pneumatica nu este o varianta viabila pentru mine tinand cont de coclaurile pe unde umblu,nici nu este prea stabila(vorbesc de Zodiac de 3.6m cu motor de 15 cp.).La o iesire cu Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),de lene sa nu mai mergem pana la Gorgova sa transferam bagajul in barca de fibra,am pescuit din Zodiac.Nu a fost o partida reusita si am intepat barca in mai multe locuri.Folosim gonflabila in general pentru carat bagaje in localitatea unde fixam cartierul general,sau la iesirile pe Dunare in zone apropiate Bucurestiului.
Fiind un pescar solitar (in 80%din cazuri),mi-am configurat o barca de fibra mai usoara cu 30-35 kg decat cele din categoria ei.Lucrul asta se remarca cand,cu barca mea echipata cu motor de 9,9cp,mergeam putin mai repede decat una similara,cu greutate standard si echipata cu motor de 15 cp. Barca este tip Laguna, “nascuta”la Galati si echipata acum cu un motor de 20 cp.O barca foarte stabila cu care pot naviga singur cu 42 km/h(la viteza asta mai face figuri). Tot ansamblul are cam 157 kg, nu am luat in calcul motorul electric, bateria, sonar, truse, etc.,lucruri ce pot fi usor date jos sau, la o adica, renuntat la ele(in functie de situatie). Pot trage barca singur peste obstacole mici,pot scoate motorul daca situatia o cere,navighez in ape putin adanci sau pline de vegetatie si ma descurc usor cu ghionderul.In doi situatia este si mai simpla ,putem trage barca echipata peste diguri sau peste plauri.De multe ori in cautarea locurilor bune de pescuit,cand situatia a cerut-o, am coborat din barca si am tractat-o in ciuda zemurilor scarboase in care ne balaceam. In functie de zona de pescuit vizata si de dificultatea accesului,aleg cu grija bagajul,renuntand la tot ce nu este strict necesar,cateodata nici apa sau alimente nu caram dupa noi. Imi doresc foarte mult un Linder dar mai studiez problema.Daca nu-mi ofera toate facilitatile cu care m-am obisnuit,caut alta varianta .

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 17 Iul 2013, 10:30

liviu ce noutati ai?
s-a limpezit apa pe brate?(Sulina ma interesa in special)

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Iul 2013, 12:27

Tocmai plec...sper sa-ti dau informatii in timp util.

Scrie răspuns