discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
haralambie
- junior

deltaic
hai sa bem o cafea inainte... sa te invat... sa iti arat
cu motorul evident... dar raspunde la telefon
(na ca iarasi am populat forumul:) si asa pre plin de chestii importatnte

) nnahhahahaa

pe ~~~
-
deltaic
- veteran

Tel. de rezerva(pt. prieteni)este deschis. Rezolvam toate problemele pana marti cand plec.Nu iau motorul,nu am timp sa ma familiarizez cu el.Merci oricum,ramai un prieten de nadejde.Prepar niste coctailuri zilele astea,te astept.
-
haralambie
- junior

deltaic... era pt a discuta de motor

taskurile noastre le rezolvam noi..

vreau sa-l dau la un upgrade si va lipsa 5-7 zile
dar asta nu insemana ca nu poti sa-l iei.. (oricum poti sa iei si pe cel normal ca sa nu fie prb)
doh... am reusit sa ajungem sa comunicam aici

) hahahaha
pe ~~~
-
pescar94
- senior

Cu privire la delta,Miercuri plec in zona dunavatului,voi pescuii..pe holbina,razelm,si alte lacuri..dar m.ati putea sfatuiii cu privire la aceste lacuri?Stiti ceva nou?Se prinde in perioada asta?
-
rine
- veteran

pescar94 scrie:Cu privire la delta,Miercuri plec in zona dunavatului,voi pescuii..pe holbina,razelm,si alte lacuri..dar m.ati putea sfatuiii cu privire la aceste lacuri?Stiti ceva nou?Se prinde in perioada asta?
care si alte lacuri ?
am fost acum o saptamana.
mult biban si marlitza.
stiuci, mai rare si nu oriunde

-
pescar94
- senior

Lacuri ca si Dranov,isac,erenciuc,belciug,oaia(mica,mare)...daca aceste lacuri nu se regasesc in locurile in care ati prins..care sunt acele locuri?
-
pescar94
- senior

va rog frumos,vesti noi? locatie?multumesc anticipat
-
deltaic
- veteran

Prin sud,zonele mentionate de tine,s-a mai pacalit cate o cumatra mai mare(3-4 kg).O locatie exacta este greu de spus. Am concluzionat ca,desi mult mai rare ca in alti ani,stiuci maricele au mai ajuns prin juvelnicele pescarilor sportivi. Corect ar fi nici sa nu pomenesti de Belciug in enumerarea locurilor cu potentiale capturi.Este o zona protejata si asa ar trebui sa ramana. Zonele de protectie si cele tampon au rolul lor in protejarea speciilor pereclitate,cu toate astea, de exemplu,pe Dunarea Veche multa lume retine pestii,in special crap.Multi nici nu au habar ca este zona de crutare si nici nu-i intereseaza.In rarele situatii cand mai platesc cate o amenda,sunt extrem de revoltati.
Urmeaza sezonul rece si indicat ar fi sa nu extenuam fara rost fauna deltei. Viata pasarilor si animalelor va fi din ce in ce mai dificila. Simpla trecere a omului prin anumite zone ce pot fi evitate,deranjeaza de multe ori cu efecte nabanuite viata salbatica.
Plec in delta plin de speranta ca voi avea rezultate bune in zonele salbatice. Nu am hotarat inca unde mergem,vom analiza situatia la fata locului, urmand sa na decidem in functie de mai multi factori unde ne vor purta barcile. Ma va insoti "Homer"(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)si una din variante este sa stam cu cortul unde vom avea rezultate notabile(daca vom avea).Frigul sau precipitatiile nu reprezinta o probleme prea mare pentru noi.Este perioada in care avem de multi ani capturi mari si multe. Mai sunt 2 echipe(de pescari darji) cu care ne intalnim la Mila 23.Cine merge in lunile Nov.-Dec.,ori este foarte hotarat sa-si incerce dibacia(era sa zic norocul),ori stie el ceva... Fire intinse temerarilor !
-
pescar94
- senior

Si noi suntem in jur de 5 pescari sportivi,mergem cu ganduri pasnice,c&r,doream sa stim unde sa mergem sa ne distram putin 2-3 zile,si ca sa nu mai batem drum degeaba cu 2 barci,prin toate lacurile ,ar fii indicat sa avem habar unde e cumatra',multumesc:)
-
haralambie
- junior

@pescar94 joi voi ajunge si eu pt 1-2 zile in zona dunavat. vom cauta probabil niste avati/salai pe sfantu gheorghe pe taieruti sau salaii in zone cu pietre sii intersectii de canale
apoi poate intram si putin dupa stiuca sau bibi inspre lacuri..
Spre deosebire de predecesroi.. vom dormi sub acoperis... pt ca deh... sa fim odihniti pt capturile de a 2-a zi
(deltaic doar te invidiez sincer...)
fire intinse domnilor
pe ~~~