totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
am fost in delta din 12 pana pe 19, apa scazuta, pe Isac erau 38837473 barci, am pescuit pe Lumina si Dunarea veche, pe Dunarea veche le-am lovit cu gume, Sandra cel cu coada rosie a mers super bine, iar pe lumina slidere de 7 hand made , am prins undeva la 40 bucati pe zi (Lumina) , se retinea peste in prostie, nu era nici un control, in zona Mila 23 nu se prindea mai nimic. Apa murdara pe majoritatea lacurilor am filmat o gramada cu gopro, poate le aranjez si fac un filmulet cand am timp.
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Am fost de pe 17 pina pe 20 in Mila 23. Stiuca mica si destul de rara dar destul pentru distractie, biban a mai dat dar rar la 3 - 400 grame. Fomisti la greu, inclusiv niste saraci ce dadeau la clonc si tineau tot ( nu a fost niciun peste peste 500 grame).
in rest ... we are the best!
Cine stie, ce rampe de lansat barca la apa, sunt functionale in Tulcea.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Perioada 28-31 octombrie
Lacuri: Lumina, Puiulet, Potcoava, Gabardin
Apa limpede pe Potcoava, pe jumatate din Puiulet si prea putin limpede in Lumina.
Multe marlite in primele doua zile si bibani frumosi.
De miercuri s-a stricat vremea si a inceput ploaia, insotita de un vant patrunzator dinspre Nord.
Ne-am bucurat sa agatam cumetre mai imbracate. Patru, cinci bucati peste 4 kg.
Ramane aceeasi problema a plaselor puse prea devreme si ridicate prea tarziu.
Am reusit “performanta” sa tai o plasa dimineata la 6.30.
Lacuri: Lumina, Puiulet, Potcoava, Gabardin
Apa limpede pe Potcoava, pe jumatate din Puiulet si prea putin limpede in Lumina.
Multe marlite in primele doua zile si bibani frumosi.
De miercuri s-a stricat vremea si a inceput ploaia, insotita de un vant patrunzator dinspre Nord.
Ne-am bucurat sa agatam cumetre mai imbracate. Patru, cinci bucati peste 4 kg.
Ramane aceeasi problema a plaselor puse prea devreme si ridicate prea tarziu.
Am reusit “performanta” sa tai o plasa dimineata la 6.30.
La liber nu stiu nici una , dar poti lansa barca la oricare parcare de barci contra unei sume rezonabile. Noi lansam barca la apa din Nufaru , de pe plaja neamenajata dar ok , unde este trecerea bac . Lasam masina la o tanti (sunt multi)care are curtea "specializata". Descriu cazul in care vin in delta cu vreun prieten cu barca si peridoc , eu imi tin barca si motoarele , de fapt toate catrafusele , pe la prieteni , prin mai multe localitati din delta . Cand vin in delta singur aproape nu am bagaj .
Ziarul de Tulcea - taxa de pescuit in delta , masura impotriva "sacosarilor" . Cred ca este bine de analizat...
100lei...per zi...
masura este clar in favoarea "localnicilor"....de cat timp se plang ca nu mai au peste de braconat...

masura este clar in favoarea "localnicilor"....de cat timp se plang ca nu mai au peste de braconat...

Ce se mai aude cu rezervatia?
Plec si eu pe 15 oct.in zona Maliuc,cum sunt apele,cotele,a inceput sa manance cumatra ?
Plec si eu pe 15 oct.in zona Maliuc,cum sunt apele,cotele,a inceput sa manance cumatra ?