totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianI
senior
senior

Re: totul despre Delta

Mesaj de AdrianI » 17 Noi 2014, 16:30

Pe Bondar era un plaur care bloca intrarea, iar cei din zona spuneau ca nu a mai fost accesibil de o luna. Noi am avut noroc ca directia vantului sa se schimbe iar in aceeasi zi in care s-a intamplat, s-a deschis ,plaurul fiind mutat in malul opus. Noi am pescuit doua zile pe Bondar iar dupa noi a fost si concursul Cupa Deltei la stiuca care s-a tinut tot acolo, dar nu au fost rezultate notabile. E posibil ca la schimbarea directiei vantului plaurul sa fi inchis din nou intrarea .

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Noi 2014, 18:53

Merci ! S-au ambitionat amicii mei joia trecuta sa intre pe Bondar , s-au chinuit cu harletul si cazmaua sa-si croiasca drum ,au tras cu salupa de plaur si pana la urma au renuntat.
Pacat ca nu au iesit pozele in intregime , sa-ar fi vazut si voblerul campion absolut al anului.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Noi 2014, 19:48

Am vrut sa spun cu harletul (sinonim-cazma) si sapa ,...pardon !

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 18 Noi 2014, 10:46

deltaic scrie:Merci ! S-au ambitionat amicii mei joia trecuta sa intre pe Bondar , s-au chinuit cu harletul si cazmaua sa-si croiasca drum ,au tras cu salupa de plaur si pana la urma au renuntat.
Pacat ca nu au iesit pozele in intregime , sa-ar fi vazut si voblerul campion absolut al anului.
Click dreapta pe poza cu "dintoasa" si apoi open image in new tab... :respekt:
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 18 Noi 2014, 11:18

am cautat stiuca in zona crisan we ce a trecut. Am avut noroc si am gasit-o in 2 zile, in locuri oarecum tipice. Pentru mine a fost cea mai reusita partida de stiuca ever, insa nu sunt chiar o somitate in domeniu :)
nu prea au fost marle, cel mai frecvent intre 1 -2 kile, cu varfuri in jur de 3. Peste 40 capturi/zi. Datorita apelor mari, naluca favorita a fost sliderul. Vreme f buna, nu prea frig, nu prea vant, nu prea ploaie.....parfum. Am cauta si salaul dar am dat de strap. M-as scarbit 2 pescari unguri, ambii cu varsta peste 60 ani, dar evidente posibilitati materiale, care bagau la sac strap de maxim 25 cm. Am incercat cu vorba buna, dupa care am plecat de nervi de acolo sa nu fac vreo belea. Regret acum ca nu am chemat organul sa ii arda asa cum meritau.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Noi 2014, 16:02

Interesant...Creed ca sambata sunt in Delta ,zona Crisan.Orice sfat ,idee, este beton! :lol: :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 18 Noi 2014, 17:52

Da, imbraca te bine si ai rabdare sa dai de ea. Alte sfaturi sunt degeaba, te orientezi din mers

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 18 Noi 2014, 23:16

deltaic scrie:... Pacat ca nu au iesit pozele in intregime , sa-ar fi vazut si voblerul campion absolut al anului.
nu a fost cu intentie... forumul are niste limitari, si are nevoie mare de refresh. :evil:
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Noi 2014, 10:34

De imbracat ...clar! :lol: Rabdare sper sa am ... Oricum nu ma astept la lucruri mari in afara de buna dispozitie! :P :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 20 Noi 2014, 09:18

sa-i uram lui deltaic: La multi ani!
sau: La multe delte!
:P
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

Scrie răspuns