totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Pe Bondar era un plaur care bloca intrarea, iar cei din zona spuneau ca nu a mai fost accesibil de o luna. Noi am avut noroc ca directia vantului sa se schimbe iar in aceeasi zi in care s-a intamplat, s-a deschis ,plaurul fiind mutat in malul opus. Noi am pescuit doua zile pe Bondar iar dupa noi a fost si concursul Cupa Deltei la stiuca care s-a tinut tot acolo, dar nu au fost rezultate notabile. E posibil ca la schimbarea directiei vantului plaurul sa fi inchis din nou intrarea .
Merci ! S-au ambitionat amicii mei joia trecuta sa intre pe Bondar , s-au chinuit cu harletul si cazmaua sa-si croiasca drum ,au tras cu salupa de plaur si pana la urma au renuntat.
Pacat ca nu au iesit pozele in intregime , sa-ar fi vazut si voblerul campion absolut al anului.
Pacat ca nu au iesit pozele in intregime , sa-ar fi vazut si voblerul campion absolut al anului.
Am vrut sa spun cu harletul (sinonim-cazma) si sapa ,...pardon !
Click dreapta pe poza cu "dintoasa" si apoi open image in new tab...deltaic scrie:Merci ! S-au ambitionat amicii mei joia trecuta sa intre pe Bondar , s-au chinuit cu harletul si cazmaua sa-si croiasca drum ,au tras cu salupa de plaur si pana la urma au renuntat.

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
am cautat stiuca in zona crisan we ce a trecut. Am avut noroc si am gasit-o in 2 zile, in locuri oarecum tipice. Pentru mine a fost cea mai reusita partida de stiuca ever, insa nu sunt chiar o somitate in domeniu 
nu prea au fost marle, cel mai frecvent intre 1 -2 kile, cu varfuri in jur de 3. Peste 40 capturi/zi. Datorita apelor mari, naluca favorita a fost sliderul. Vreme f buna, nu prea frig, nu prea vant, nu prea ploaie.....parfum. Am cauta si salaul dar am dat de strap. M-as scarbit 2 pescari unguri, ambii cu varsta peste 60 ani, dar evidente posibilitati materiale, care bagau la sac strap de maxim 25 cm. Am incercat cu vorba buna, dupa care am plecat de nervi de acolo sa nu fac vreo belea. Regret acum ca nu am chemat organul sa ii arda asa cum meritau.

nu prea au fost marle, cel mai frecvent intre 1 -2 kile, cu varfuri in jur de 3. Peste 40 capturi/zi. Datorita apelor mari, naluca favorita a fost sliderul. Vreme f buna, nu prea frig, nu prea vant, nu prea ploaie.....parfum. Am cauta si salaul dar am dat de strap. M-as scarbit 2 pescari unguri, ambii cu varsta peste 60 ani, dar evidente posibilitati materiale, care bagau la sac strap de maxim 25 cm. Am incercat cu vorba buna, dupa care am plecat de nervi de acolo sa nu fac vreo belea. Regret acum ca nu am chemat organul sa ii arda asa cum meritau.
Interesant...Creed ca sambata sunt in Delta ,zona Crisan.Orice sfat ,idee, este beton!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Da, imbraca te bine si ai rabdare sa dai de ea. Alte sfaturi sunt degeaba, te orientezi din mers
-
- utilizator constant
nu a fost cu intentie... forumul are niste limitari, si are nevoie mare de refresh.deltaic scrie:... Pacat ca nu au iesit pozele in intregime , sa-ar fi vazut si voblerul campion absolut al anului.

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
De imbracat ...clar!
Rabdare sper sa am ... Oricum nu ma astept la lucruri mari in afara de buna dispozitie!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
sa-i uram lui deltaic: La multi ani!
sau: La multe delte!

sau: La multe delte!

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.