Stiuci + 10.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Salut,intre timp am avut o discutie cu Peter si mi-a spus ca una din ele(aia mai mica) a fost delicioasa,a gatit-o impanata cu bacon ca altfel era cam atoasa,..........
........urmatoarele au fost cat de cat acceptabile la gust...

.....dar cele mai gustoase tot junioarele au fost ....

......si acum urmeaza 10 pagini cu injuraturile voastre.
Spor la treaba.
........urmatoarele au fost cat de cat acceptabile la gust...

.....dar cele mai gustoase tot junioarele au fost ....

......si acum urmeaza 10 pagini cu injuraturile voastre.
Spor la treaba.
- Rapala Man
- veteran
- Rapala Man
- veteran
Nu a fost decat o postare cu un articol primit care personal mi-a placut mai ales prin prisma capturilor si m-am gandit sa-l postez si aici,pe forumul domniilor voastre.Nu am avut alt scop decat sa impart cu voi aceasta poveste,aceste poze.Rezultatul...................cateva felicitari si aprecieri firave,dar sincere - restul,o gramada de frustrati basicati care infiereaza articolul si nu mai pot de dragul c&r - lui.Daca tot am observat ce impatimiti sunteti (nu toti)si ce placere aveti sa "injurati" autorul capturilor am mai postat din nou un material macar sa-i dati bataie in continuare daca tot va face bine.Rapala Man scrie:nu ai ce sa faci schumi de te apuci sa pui poze de genu asta:oops:![]()
![]()
![]()
poate are prietenul tau si poze cu crapi, tot in genul asta![]()
![]()
P.S. Pentru o parte dintre d-stra care nu stiu,Peter a eliberat peste cat greutatea voastra la un loc(la frustrati)......si inca ceva,ca sa poti elibera ceva trebuie sa-l si prinzi mai intai,asa ca mai bine exersati la capitolul asta,e mai placut decat sa aruncati cu noroi aiurea.....
"fir intins"