Stiuci + 10.

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 12 Ian 2010, 23:02

Ma acu fara gluma.... intamplator il cunosc pe omul asta, am si fost odata impreuna la pescuit, tot la stiuca.... il stiu mare pescar de crap, concursuri, c&r,deci pe p.u.l.a lui... ce vreau sa zic ca omu e profesionist la crap, da daca a tinut stiucile astea... ii doresc la viitoarele concursuri mult succes, noroc, bafta, si sa se duca pe P.U.L.A.... Peter, no offence... dar daca ai facut asta, crap viu din mainile mele nu mai scapa... :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 23:06

shootgun scrie:... dar daca ai facut asta, crap viu din mainile mele nu mai scapa... :twisted:
:lol: :lol: :lol:

tare asta...
ia zai, cand mai merem in tara, daca sti pe unde frecventeaza Peter, bagam o tura la niste crapi? Da la jig, sa fie fair play, ca si omu o dat la stationar, eventual avem si noi voie la o pluta sa fie echitabil...din barca of course

:lol:

a, sa nu uit, porma tinem cumetrie cu toti userii de aci, ca doara nom manca singuri atata crap :lol: :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 12 Ian 2010, 23:09

cu Peter am fost la Colun daca nu ma insel, da isi facea veacul pe la Vadul Rosu, la curtea domnitei Ruxandra, of cource... de azi inainte declar razboi crapilor mai mari decat poate stiuca sa inghita... am zis! :evil:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 23:14

Apoi la vadu roscovan chiar nu ma deranjez a mere, ce dreq, pescuit la patrat / piscina, prefer cimenturi cu inclinatii de la 45,12 la 60,32 , eventual ceva mazga pe ele si ploaie :lol:

catre tatzi spinnerii, se da atacu' la crap !!! trebe sa raspundem cu aceeasi moneda, manusa a fost aruncata, crapistii au prapadit stiucile :lol: :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 12 Ian 2010, 23:19

plm... crezi ca io ma deranjez??? la banu care il marca acolo nu ma intereseaza pe mine cu ce viteza isi freaca matzu... treaba omului... da cum ziceam, l-am vast si la Vadu odata, luasera jdemii de crapalai... toti primiti cum se cuvine, pe saltea, tratati cu spraiuri antibiotice si eliberati cu grija.... da stiuca ce plm are? ciunga in par? :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 23:26

cum, nu sti???

ia intreaba un patron de balta de crap ce are stiuca, si ai sa afli repede :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 12 Ian 2010, 23:29

sa-i f.u.t ma.... astia ai nostrii se chinuie sa o faca pe maimuta aia de Ruxandra sa-i lase iarna la rapitor, din barca... da cica nu.... ca deranjeaza crapu... adevaru e ca le e frica ca prind spinnerii crapi mai mari ca craparii... :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 13 Ian 2010, 08:19

Dodo,esti nervos tare vad.A inghetzat tot prin Anglia pe acolo?Da,cu Peter ai fost la Colun.E un tip super de treaba si daca are ceva de zis o sa o faca. :wink:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Ian 2010, 11:11

Nu stiu cum se face ca, ecologismul extrem apare intotdeauna in perioade cu activitate slaba la pescuit...

Daca e vremea buna de peste, meri linistit pe balta, poate prinzi poate nu prinzi, poate il pastrezi poate nu, daca il pastrezi bagi repede in sac si sacu in portbagaj sa nu te vada nimeni...Daca te intalnesti cu cineva pe balta aplici cele 3 tehnici de disimulare:
Patron(sau orice vrea taxa): "Hai domle ca dau cu un singur bat si in plus n-am prins nimik...De unde vrei atatia bani?!"
Pescar stationarist...:"Hai domle da-i drumu...ce dreaq faci cu el asa mic(si in gand ii arunci un "Fomistule...")"
ALT pescar de spin...: Schimbi repede naluca cu care dai cu cea mai aiurea pe care o ai la indemana si ii arunci repede un "Salut" si un "am luat un .......mic da i-am dat drumu...oricum nu pastrez peste niciodata"
Si dupa asta pleci fericit acasa cu sufletul plin ca faci parte dintr-o elita, cea a spinerilor, ca ai facut lumea mai buna- i-ai zis "fomist" la fomistului care pescuia cu o varga la baboi si nici nu te-a vazut nimeni cu ce ai prins.

EI...daca e nasoala treaba si nu se poate pescui...ne dam pe net mai mult si eventual asteptam sa intre vreunu nou pe forum care sa faca prostia sa bage o poza insuficient de artistica si atunci sa te tii bine:
"Bai foame...faci poze in bucatarie"
"Mai tzaranule ai pastrat 3 pesti..."
"Mai neingrijitule, cei cu cuticulele alea ?! Mai du-te si tu la manichiura"
"Cum poti sa vii pe forum cu figura aia zeflemistica?"

BUUUN si acu revenim la omu cu 3 stiuci din care 2 de +10 kile...Nush pe unde pescuiti voi, da in Romania in care pescuiesc eu in ape "salbatice" sau accesibile muritorilor(fara taxe imposibil de pronuntat), o singura stiuca de +10 kile e mai rara decat un hibrid intre big foot si monstru din Lockness. EI...cand aud de 2 stiuci de peste 10 kile luate de acelasi om in aceiasi zi la mine in cap suna un clopotel care spune"Balta privata, bine pazita, cu acces limitat pentru muritori". In conditiile astea cel care le-a prins putea sa le si foota daca patronu nu are nimik impotriva...Pentru ca el in calitate de patron, daca nu vrea sa tina stiuci in balta, cu prima ocazie cand trage cu navodu le ia pe toate si le vinde la aprozar cu 7 Ron Kilu :wink:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 13 Ian 2010, 11:25

fishi scrie:Dodo,esti nervos tare vad.A inghetzat tot prin Anglia pe acolo?Da,cu Peter ai fost la Colun.E un tip super de treaba si daca are ceva de zis o sa o faca. :wink:
am zis io ceva de rau de Peter? daca a tinut stiucile atunci rau a facut...
aici e dezastru... io in momentul asta conduc, deci iti dai seama cu ce viteza daca pot sa si postez pe forum in acelasi timp...am facut 5 mile in 1 ora si 10 min :lol: ninge de aseara intruna asa ca nici vorba de pescuit... :(

Scrie răspuns