ti-am spus ca nu ai barca indicata pt pescuit, ca e impropie acestui uz.
vezi, si cand te pisi e periculos, daramite sa mai si pescuiesti

@ mihai,
cea mai buna povestire din ultimul timp,
am ras de m-a durut burta.
ms.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Manu-le ai talent nu gluma - ff misto! Felicitari.MeHigh scrie:Grindul babina prin 99. Corturi, noapte, ciorba de peste , foc, bibani prajiti , enorm de mult alcool si focul intre noi. La zeci de kilometrii de orice om, in mijlocul bratului Chilia, pe o parte romanii pe alta ucrainienii......
Ia sa-l intrebam mah lupule gri mah "ce barca o fost?" macar sa stim shi noi, ca tare-i naravasha.adiwolf scrie:@grey,
vezi, si cand te pisi e periculos, daramite sa mai si pescuiesti![]()
@ mihai,
cea mai buna povestire din ultimul timp,
am ras de m-a durut burta.
ms.
Voi aveti lipsa la capitolul tigla pe casaMeHigh scrie:Grindul babina prin 99. Corturi, noapte, ciorba de peste , foc, bibani prajiti , enorm de mult alcool si focul intre noi. La zeci de kilometrii de orice om, in mijlocul bratului Chilia, pe o parte romanii pe alta ucrainienii.
Povesti pescaresti si veselie din ce in ce mai mare, alimentata de importante cantitati de palinca.
Singurul care nu bea e Grupi (tac-so postats, asa ca porecla a venit lesne... posta... grup'n'sex... Grupi). Mai radea de ce puteam noi sa debitam, dar nu era in filmul nostru.
Pe cand ne era noua mai bine, de undeva de pe insulita noastra se aude un urlet ingrozitor. Nici animal, da nici om nu suna sa fi fost. Nu foarte aprope sa o luam la fuga dar destul ca sa il auzim clar.
Eu povesteam ceva f haios asa ca ma enervez cand Grupi ma intrerupe:
- Ce p.la o fos asta?
Primeste raspuns ceva legat de maica-sa, posta si durerile aferente, dupa care imi termin povestirea.
Pe cand incepe un alt betivan ... pardon prieten sa debiteze verzi si uscate, mi se infiripa un plan in minte.
Si incep sa povestesc cum ca am citit prin ceva ziare de experimente rusesti si ucrainiene cu animale iradiate de la Cernobal, cu soldatul perfect, cu oameni jumate animal si muuuuulte ratari de unde au iesit monstrii incontrolabil de nasoi si agresivi, care au trebuit distrusi , dar pe unii i-au eliberat in locatii nepopulate pentru a-i studia in continuare.
Grupi al meu numa marea pupila si ridica piele de gaina..
Intr-un final reamintesc audientei ca suntem pe o insula pustie unde e interzis accesul, care nu e nici Romania nici Ucraina ( habar nu am daca e adevarat , dar asta ziceam) un "no man's land" la zeci de km de orice localitate si in mijlocul Dunarii. Si ca poate... poate... au eliberat si aici niste gozile de genu ala ... dreacu stie?!
Daca ati fost in zona stiti de ce vorbesc... stuf cat vezi cu ochii, canale, laculete, salcii noduroase, cai salbatici, mistreti... si dece nu monstruleti, ca doar nu putea nimeni sa urle asa ingrozitor.
Grupii al meu era **** la ***. Intreaba daca mai avem nevoie de clopoteii de pe botele de pe partea cu Dunarea. Ii spunem ca poate sa se infrumuseteze cum vrea el numai sa scoata botele afara din apa pt ca noi am intrat in starea noastra naturela si ni se falfaie.
Si incepe Grupii sa puna in jurul corturilor un fir prin tufisuri , cu clopotel din 2 in 2 metri... "daca vine ceva sa auzim"... buahahahahh
Nu mai tin minte cand am terminat cu bautul , dar ma trezesc cu o sete infernala si o nevoie sa ma pish de ma apuca tremuriciul. In cort dormeam cu Grupi si Bozgorashu (fratele meu de cruce... ce vremuri).
Pe cand sa ies ca sa duc balaurul la apa , cineva ma prinde de picior si aud un mormait subuman ..." stai bah p.la ca vin si io..." care va sa zica Bozgorasul avea ritmul bilogic sincronizat cu mandea.
Iesim din cort cu greu razand de Grupii care dormea ghemuit intr-un colt al cortului ( avea urma de bocanc pe frunte ... hehehe). Trag o tranta in gura cortului si vad "capcana " lui Grupi fara sa clopotzesc din zurgalai. Ne hizilim si cu greu trecem peste ea, pe sub ea... in fine..
In timp ce scuturam trandafirul, imi vine in minte noul plan. Ne intoarcem la cort si ii spun Bozgorasului sa fie pe faza si cand fac semn sa scuture masiv de firul cu clopotei ( ulterior s-a spus ca Grupi avea capatul legat de puta, dar asta nu pot confirma). Tiptil ma apropiu de cort si vad forma corpului lui Grupi in coltul unde l-am inghesuit in timpul somnului nostru comatos de betivani si oameni de nimic.
Fac semn si Bozgorelul incepe sa clopoteasca de picau frunzele din copaci. Vad capul lui Grupi cum se ridica brusc si lanterna se aprinde , ciulea urechile la pericol care va sa zica... panica era in aier de 2 degete... eu, cu un urlet grohait si asurzitor il inshfac prin folia cortului. Grupi scoate un chitzait de soarec incoltit si se smulge din inclestarea mea. Se ridica in picioare, isi recapata vocea si urland incepe sa fuga cu tot cu cort spre apa.
Acuma trebe sa va imaginati poza asta, lumina din cort, Grupi fugind si cortul rostogolindu-se in jurul lui. Mirific! De cate ori vad lanterne chinezesti din hartie imi aduc aminte cu duiosenie cum era sa faca Grupi infarct ...
I-au trebuit ore sa-si revina, iar noi am facut cea mai groaznica febra musculara la falci si burta.
Bozgorasule tare dor mi de tine, da mai e umpic si te vizitez...( accident de motocicleta in 2000)
Grupi oriunde ai fi nu mai freca la Reka ca e femeia lui Csangy!
@adiwolfmihaif99 scrie:Ia sa-l intrebam mah lupule gri mah "ce barca o fost?" macar sa stim shi noi, ca tare-i naravasha.adiwolf scrie:@grey,
vezi, si cand te pisi e periculos, daramite sa mai si pescuiesti![]()