Pastrav, nu joaca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pastrav, nu joaca!
De aia am pus si poza. Acolo e zona c&r... asa ca era necesar. Sunt adeptul acestui stil, in limite rezonabile (pt puiet si exces, sau in zone unde condsitiile o impun). Inca o data, sper sa nu se mai exagereze pe acest subiect, fiindca foarte multi pe aici se dau drept adepti c&r, dar de fapt umplu sacosele. Eu ce am in gusa am si in capusa. Hai sa punem punct discutiei pe tema asta, si sa ne bucuram ca pescuim, si nu spargem seminte pe banca in parc.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Am sa te contrazic : pe lacul Zetea nu este C&R ci doar pe o portiune de 8 km din Tarnava Mare.
"4. Cantitatea admisă pentru păstrare este: la păstrăv max. 4(patru) buc. de 20-35 cm şi 4(patru) kg alte specii sau 1(unu) păstrăv ce depăşeşte 35 cm şi 4(patru) kg alte specii."
Ca e prohibitie si trebuia eliberat asta e altceva...
"4. Cantitatea admisă pentru păstrare este: la păstrăv max. 4(patru) buc. de 20-35 cm şi 4(patru) kg alte specii sau 1(unu) păstrăv ce depăşeşte 35 cm şi 4(patru) kg alte specii."
Ca e prohibitie si trebuia eliberat asta e altceva...
www.pentrupescuit.ro
Asta e din noul permis de pescuit sau din zona Zetea? se refera la specii gen lipan, fantanel? sau caras, biban si ce au mai bagat aia in lacuri?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!