Pastrav, nu joaca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pastrav, nu joaca!
nu te poti compara cu vijulanu`.priveste un pic topicurile deschise de el, iar apoi priveste-l pe al tau.
...nici nu suporta comparatie.
Multzam pentru respect - mergea si cu litere miciPif. scrie:Cati dintre noi am prins un asemenea peste ca si.. terrybill..?si probabil k nu vom prinde niciodata,ploblema,nu e k mai mancam si noi cate un peste ci faptul k se branconeaza mult ,iar fiecare dintre noi trebuie sa ne dam concursul sa facem ceva in acesta privina..
MULT RESPECT ! la toata lumea..

Da..aveti dreptate,noi pescari trebuie in primul rand sa respectam natura ,sa stim sa mentinem echilibrul,sa luam acasa doar surplusu de peste daca , vrem sa se bucure de pescuit si copii nostri.tavistan scrie:Multzam pentru respect - mergea si cu litere miciPif. scrie:Cati dintre noi am prins un asemenea peste ca si.. terrybill..?si probabil k nu vom prinde niciodata,ploblema,nu e k mai mancam si noi cate un peste ci faptul k se branconeaza mult ,iar fiecare dintre noi trebuie sa ne dam concursul sa facem ceva in acesta privina..
MULT RESPECT ! la toata lumea... N-ai priceput mai nimic. Faptul ca se braconeaza mult ar trebui sa ne oblige pe noi, cei care ne autointitulam pescari sportivi sa respectam regulile si legile si mai mult, nu sa ne justificam derapajele cu existenta braconajului. Iar de la pescari foarte buni (asa cum este se pare terrybill) eu personal as astepta si mai mult in privinta asta. Faptul ca "mai mancam si noi cate un peste" chiar nu e nici o problema; dar oare stim sa ne rezumam la o masa-doua?
Mesajul meu anterior a vrut sa fie urmatorul..sa fim duri cu branconerii, nu cand vedem un branconier pe rau ,sa ne bagam coada intre picioare si sa plecam acasa ,si sa fim tari in spatele monitorului si sa l facem cu ou si otet pe unul dintre noi.
-
- utilizator constant
Pe acumularea Zetea a fost un concurs de spin in data de 20 oct.
S-a prins si un pastrav indigen de 70 cm.
Cred ca am vazut pozele pe facebook! SUPERB EXEPMPLAR, parea mascul...
Doamne-Ajuta, mai avem pesti!
Doamne-Ajuta, mai avem pesti!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

e mic.Belenyessy S scrie:Pe acumularea Zetea a fost un concurs de spin in data de 20 oct.
la Vidra s-au luat cateva bucati............
cand? cum cand?!
acuma, normal doar nu vreti sa mearga lumea buna la pescuit odata cu toti fraierii cand este permis

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Si tu, Brutus?
Cica daca e cu c & r, avem voie, daca luam acasa, nu. Cati s-au ascuns sub paravanul asta si au golit lacurile de pesti plini de icre...

Poti pune linkul aici?terrybill scrie:Cred ca am vazut pozele pe facebook!
http://i589.photobucket.com/albums/ss33 ... 4697e9.jpg
http://i589.photobucket.com/albums/ss33 ... 16843f.jpg
Intr-adevar FRUMOS! A fost pe Zetea, Tarnava mare.
http://i589.photobucket.com/albums/ss33 ... 16843f.jpg
Intr-adevar FRUMOS! A fost pe Zetea, Tarnava mare.