Am trecut nitel pe rosu, dar numai azi aveam liber, ieri am lucrat. M-am inteles cu baietii, nu e nicio problema.
Nu era chiar rosu-rosu, era mai putin intens, fiind in concediu.
Am luat pastravu' ala mare, sa-l mananc, ca dupa ce ca eram in concediu, era mult mai gustos decat orice putea fi cumparat de la pastravarie. Aia gustosi erau in concediu.
Viata nu e alb-negru, are si gri, ca suntem in concediu. Deci e ok.
Stimabile, nu e in regula. Nu poate sa fie mai putin sau deloc in regula, pur si simplu te lauzi ca ai dat in prohibitie pe un forum pescaresc, mai rau, de rapitori; nu numai ca ai dat dar ai si prins unul major si l-ai si prajit. Dar potrivit potentialei tale expertize de potential piscicultor, nu e o problema ca nu facea multi pui.
Aia care dau la curent sunt braconieri, noi daca dam cand nu e voie, e ok, ca suntem in concediu. Nici nu stiu daca sa rad sau nu. Nu ma amuz, desi ar trebui. Daca tie ti se pare normal, iar n oameni spun ca nu e, intr-un mod civilizat, asuma-ti tot civilizat si las-o cum a cazut.
Nu e obligatoriu C&R, nimeni nu si-a pus problema la modul asta. Treaba ta daca il lasi sa faca pui, sau il parlesti la gratar. Nu e vorba de foame, ca e evident ca daca ai bani de bat si mulineta, ar fi si de un peste. E de prost gust totusi sa te lauzi ca ai fentat regulile, in conditiile in care unii dintre noi se agita sa ii sanctioneze pe aia care o fac. Eu nu sunt mandru de tine, rusinica!
Ma scuzati ca am postat asa mai acid, dar sunt in concediu, deci e in regula.