Mai merge salaul la Dunare?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Mai merge salaul la Dunare?
Vreau sa merg in weekend la Dunare in zona Tr. Severin, si as vrea sa stiu daca merge la fel de bine ca in lunile trecute,pt. ca am auzit ca anul acesta a mers bine salaul la Dunare.
- daspinningmaster
- utilizator constant
Dunarea a fost foarte capricioasa in ultima luna cu fluctuatii foarte mari de nivel si foarte tulbure. Mie mi-a mers incomparabil mai prost decat in octombrie si au fost situatii cand am renuntat dupa 1-2 ore de pescuit (mi se colora PP-ul
).
Arunca un ochi si aici inainte sa pleci sa vezi cum mai decurg lucrurile.
numai bine!

Arunca un ochi si aici inainte sa pleci sa vezi cum mai decurg lucrurile.
numai bine!
Fire zmucite!
- johnnybravo
- Moderator
razvan, am fost acum 2 weekenduri (22-25.nov) cam 35km mai jos de severin, la crivina, de joi pana duminica am prins 8 salai si am scapat 3...tragi tu concluziile (am prins cel mai bine din zona
)
pescuiesc de mic copil acolo dar asa ceva n-am vazut, diferenta de nivel de aproape 2m de la o zi la alta....se joaca astia cu barajul...

pescuiesc de mic copil acolo dar asa ceva n-am vazut, diferenta de nivel de aproape 2m de la o zi la alta....se joaca astia cu barajul...
- Mugurstefan
- veteran
Re: Mai merge salaul la Dunare?
Ce rost are sa mai intrebi??razvan cristescu scrie:Vreau sa merg in weekend la Dunare in zona Tr. Severin, si as vrea sa stiu daca merge la fel de bine ca in lunile trecute,pt. ca am auzit ca anul acesta a mers bine salaul la Dunare.

Si asa o sa dai pana o sa pierzi cel putin 10 goange !

"Si Dunarea asta...se repeta... pregatirile..sperantele astea-s mai importante...".......

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
-
- veteran