discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
moneytehnik
- veteran

Sami scrie:Cele 85 de kilograme de peste din articol se pare ca nu au fost prinse la lanseta,cel putin asa au afirmat cateva persoane de la ,,frontiera''.
Si e greu de crezut varianta cu laseta...dar cine stie!?
A luat peste la ficare lansare, e posibil...
C-am in aceeasi perioada s-au prins cantitati asemanatoare si pe la Bazias,Divici(spinerii din Timisoara si Resita stiu mai mult) doar ca politia se pare ca nu a fost tot atat de vigilenta sau exigenta.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
Sami
- veteran

Persoanele daca nu ma insel sunt din Pitesti.
Sa vii din Pitesti in Tr Severin si sa prinzi atat de mult la o partida,mai ales ca in perioada aia prin zona pe care s-a prins nu mergea deloc...ma cam indoiesc!
In perioada aceea nu se prea prindea si erau destul de multe barci pe apa care confirmau ca nu merge.Din cate am inteles, ei au fost doi pescari in barca.
Eu am auzit intamplator de ,,metoda de pescuit''.
Fir intins!
-
vampyru_a1
- veteran

-
marius olteanu scrie:eu sunt cel care a prins pestele impreuna cu un prieten,vreau sa confirm ca tot ce a scris userul pescarderapitori este total adevarat,noi pescarii din pitesti suntem vanati de frontiera pentru ca venim din pitesti si le incurcam noi socotelile pe acolo,iar braconajul este la cote maxime chiar sub baraj unde noi nu avem voie sa depasim 500m pentru ca ne da amenda 40 milioane ,
este raspunsul celui care a prins cele 85 de kg. intr-un alt subiect -
http://www.rapitori.ro/forum/isi-mai-fa ... 17677.html
-
Sami
- veteran

Da stiam de el,il mai citisem,dar raman in continuare rezervat in privinta adevaratei metode.
Fir intins!
-
marius olteanu
- junior

Sami scrie:Da stiam de el,il mai citisem,dar raman in continuare rezervat in privinta adevaratei metode.
mai invata sa pescuiesti si no sa mai fii rezervat in privinta mea de pescuit

-
Sami
- veteran

No hai nu fii ironic ca nu-i cazul,nu am spus ca sunt convins,am spus ca am motivele mele sa fiu
rezervat

Fir intins!
-
stefanflorin
- veteran

Stai linistit, s-a luat si mai mult, doar ca nu a aparut scris nicaieri. Inchipuie-ti ca te asezi cu barca pe o groapa unde salaii sunt "umar la umar". Nu ramane decat sa extragi dungatii din adancuri. Daca au prins oameni care dupa mine habar n-au, cate 20-30 de kile pe zi, unu care stie joaca clar prinde mult mai mult.
Urasc atarnatorii!
-
storm fish
- veteran

stefanflorin scrie:Stai linistit, s-a luat si mai mult, doar ca nu a aparut scris nicaieri. Inchipuie-ti ca te asezi cu barca pe o groapa unde salaii sunt "umar la umar". Nu ramane decat sa extragi dungatii din adancuri. Daca au prins oameni care dupa mine habar n-au, cate 20-30 de kile pe zi, unu care stie joaca clar prinde mult mai mult.
Mda..."unii stie groapa"..

))
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
stefanflorin
- veteran

"vine salaii la jeliboane ca gainilii la boabe"
Urasc atarnatorii!