Mai merge salaul la Dunare?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Noi 2010, 09:28

ovidiu scrie:am facut si eu..merge ;)
cum ai procedat?eu nu mi-am dat seama din filmare.al intepi sau doar bagi un tub pe gat?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Noi 2010, 09:29

todi scrie:
rine scrie: barca.aia mai maricei in apa de aproape 15 m.intrebare:stie cineva cum sa eviti depresurizarea aia nenorocita , care le scoate ochii din cap :?:
In caz ca vrei sa'l eliberezi il arunci o jumatate de metru in sus, contactul cu suprafata sa fie putin mai violent. Se duce glont si resoarbe tot din soc.
e pe bune? :!:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Noi 2010, 15:11

S'a mai discutat pe forum acum ceva ani chestia asta. Multi am vazut'o la o emisiune de pescuit in Olanda, unde realizatorii prindeau salai pe un lac cu 30 m adancime :shock: Aia era metoda de eliberare. Am incercat'o si eu cel putin si merge.

Cheers

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Noi 2010, 14:25

@ todi ..."metoda functioneaza" :) probleme cu martorii: ce-i arunci d-mne asa la misto' te dai mare ca ai prins si le dai drumu'?ce crezi ca ne faci in necaz? strapii si ciopicii se duceau glonz dupa "trosneala" :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Dec 2010, 20:41

nu mai merge nica la dunare.am fost si joi si sambata.apa e la baza digului.mare tulbure si foarte rece. nu va spun cum am ajuns pana la ea. am mers cu barca prin padure ca e inundata.asta a fost .s-a incheiat anul :cry:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Mai merge salaul la Dunare?

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Dec 2010, 01:41

razvan cristescu scrie:Vreau sa merg in weekend la Dunare in zona Tr. Severin, si as vrea sa stiu daca merge la fel de bine ca in lunile trecute,pt. ca am auzit ca anul acesta a mers bine salaul la Dunare.
Colega, atentie mare la termenii folositi! Salaul nu...merge ci inoata ca nu are picioare! :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Dec 2010, 08:19

rine scrie:nu mai merge nica la dunare.am fost si joi si sambata.apa e la baza digului.mare tulbure si foarte rece. nu va spun cum am ajuns pana la ea. am mers cu barca prin padure ca e inundata.asta a fost .s-a incheiat anul :cry:
mai mult optimism...
daca tine gerul in tara, multe ape isi vor reduce debitu si este posibil ca Dunarea sa scada, sper eu 2m e posibil sa mai mearga un pescuit.. ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edi_curiosul
veteran
veteran

Re: Mai merge salaul la Dunare?

Mesaj de edi_curiosul » 15 Dec 2010, 14:42

Fario_nebunu scrie:
razvan cristescu scrie:Vreau sa merg in weekend la Dunare in zona Tr. Severin, si as vrea sa stiu daca merge la fel de bine ca in lunile trecute,pt. ca am auzit ca anul acesta a mers bine salaul la Dunare.
Colega, atentie mare la termenii folositi! Salaul nu...merge ci inoata ca nu are picioare! :lol:
a, trebuia sa zica merge spre jig? pardon, inoata spre jig?

aquaelement
junior
junior

Mesaj de aquaelement » 15 Dec 2010, 20:37

rine scrie:nu mai merge nica la dunare.am fost si joi si sambata.apa e la baza digului.mare tulbure si foarte rece. nu va spun cum am ajuns pana la ea. am mers cu barca prin padure ca e inundata.asta a fost .s-a incheiat anul :cry:

Pescuitul la Dunare se practica cu rezultate bune pe toata perioada anului indiferent de vreme,temperatura,vizibilitate,cotele apelor sau anotimp. Ce este foarte important de retinut in acest caz,este conditia cu care ne alegem locurile de pescuit pentru perioada respectiva Daca avem un singur loc de pescuit ,putem spune ca suntem dependenti de anumite fluctuatii ale apei:vizibilitate,temperature etc...in acest caz nu ne ramane decat sa stam in casa si sa fugim la pescuit atunci cand apa indeplineste conditiile cerute de noi .Ca sa nu devenim prizonierii unui singur loc trebuie sa gandim si sa pescuim nu mult, ci foarte mult si sa invatam de la fiecare partida de pescuit lucruri noi, care ne vor folosi pe vitor . Sunt multi pescari pe acest forum care pot confirma cu succes ca au prins peste si pe apa braga si pe apa rece si pe cota mare si pe cota mica si tot asa ..,important este sa mergem la pescuit .

fir intins
:)

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Iul 2011, 10:17

ultimele ture la dunare au fost dezastru, cativa strapi amarati prinsi seara tarziu, in rest tragea guvidul in prostie...s-a schimbat ceva?

unde e salaul?!

Scrie răspuns