cum ai procedat?eu nu mi-am dat seama din filmare.al intepi sau doar bagi un tub pe gat?ovidiu scrie:am facut si eu..merge
Mai merge salaul la Dunare?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
e pe bune?todi scrie:In caz ca vrei sa'l eliberezi il arunci o jumatate de metru in sus, contactul cu suprafata sa fie putin mai violent. Se duce glont si resoarbe tot din soc.rine scrie: barca.aia mai maricei in apa de aproape 15 m.intrebare:stie cineva cum sa eviti depresurizarea aia nenorocita , care le scoate ochii din cap

-
- veteran
Re: Mai merge salaul la Dunare?
Colega, atentie mare la termenii folositi! Salaul nu...merge ci inoata ca nu are picioare!razvan cristescu scrie:Vreau sa merg in weekend la Dunare in zona Tr. Severin, si as vrea sa stiu daca merge la fel de bine ca in lunile trecute,pt. ca am auzit ca anul acesta a mers bine salaul la Dunare.

mai mult optimism...rine scrie:nu mai merge nica la dunare.am fost si joi si sambata.apa e la baza digului.mare tulbure si foarte rece. nu va spun cum am ajuns pana la ea. am mers cu barca prin padure ca e inundata.asta a fost .s-a incheiat anul
daca tine gerul in tara, multe ape isi vor reduce debitu si este posibil ca Dunarea sa scada, sper eu 2m e posibil sa mai mearga un pescuit..

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- edi_curiosul
- veteran
Re: Mai merge salaul la Dunare?
a, trebuia sa zica merge spre jig? pardon, inoata spre jig?Fario_nebunu scrie:Colega, atentie mare la termenii folositi! Salaul nu...merge ci inoata ca nu are picioare!razvan cristescu scrie:Vreau sa merg in weekend la Dunare in zona Tr. Severin, si as vrea sa stiu daca merge la fel de bine ca in lunile trecute,pt. ca am auzit ca anul acesta a mers bine salaul la Dunare.
- aquaelement
- junior
rine scrie:nu mai merge nica la dunare.am fost si joi si sambata.apa e la baza digului.mare tulbure si foarte rece. nu va spun cum am ajuns pana la ea. am mers cu barca prin padure ca e inundata.asta a fost .s-a incheiat anul
Pescuitul la Dunare se practica cu rezultate bune pe toata perioada anului indiferent de vreme,temperatura,vizibilitate,cotele apelor sau anotimp. Ce este foarte important de retinut in acest caz,este conditia cu care ne alegem locurile de pescuit pentru perioada respectiva Daca avem un singur loc de pescuit ,putem spune ca suntem dependenti de anumite fluctuatii ale apei:vizibilitate,temperature etc...in acest caz nu ne ramane decat sa stam in casa si sa fugim la pescuit atunci cand apa indeplineste conditiile cerute de noi .Ca sa nu devenim prizonierii unui singur loc trebuie sa gandim si sa pescuim nu mult, ci foarte mult si sa invatam de la fiecare partida de pescuit lucruri noi, care ne vor folosi pe vitor . Sunt multi pescari pe acest forum care pot confirma cu succes ca au prins peste si pe apa braga si pe apa rece si pe cota mare si pe cota mica si tot asa ..,important este sa mergem la pescuit .
fir intins

- johnnybravo
- Moderator