Doar frig tare ?rine scrie:frig tare de dimineata.salai...?mici si rari.foarte mici si rari.sa se fi incheiat deja?
Mai merge salaul la Dunare?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
barca.aia mai maricei in apa de aproape 15 m.intrebare:stie cineva cum sa eviti depresurizarea aia nenorocita , care le scoate ochii din capNemernic scrie:de pe mal sau barca ?rine scrie:vichendu' asta m-a suflat ce-l mai antipatic vant ,din acest an.n-am reusit salau mai mare de 2 kg. incepea sa traga dupa ora 10.total atipic
- stefanflorin
- veteran

sa te vad cum faci treaba aia unui salau caruia i-a iesit stomacul pe gat cand l-ai scos din 15-20 de m de apacharly 33 scrie:http://www.youtube.com/watch?v=kyoe0jrZWvQ
solutia v-o dau eu: putin malai, ulei incins bine, mujdei de usturoi frecat cu maioneza si putina zeama de lamaie, o sticla de vin alb demisec => si lui Gordon Ramsey i-ar curge balele ca unui boxer. Spor!
In caz ca vrei sa'l eliberezi il arunci o jumatate de metru in sus, contactul cu suprafata sa fie putin mai violent. Se duce glont si resoarbe tot din soc.rine scrie: barca.aia mai maricei in apa de aproape 15 m.intrebare:stie cineva cum sa eviti depresurizarea aia nenorocita , care le scoate ochii din cap
Exact asta a patit un salau prins saptamana trecuta ..... Dupa ce l-am adus la mal .... nici nu am apucat bine sa-i scot jigul din gura ... ca HOP ...i-a iesit balonul ala de aer pe gurastefanflorin scrie:sa te vad cum faci treaba aia unui salau caruia i-a iesit stomacul pe gat cand l-ai scos din 15-20 de m de apa
p.s.: salaul a fost scos de la o adancime de aprox 7 m
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...