Mai merge salaul la Dunare?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Oct 2009, 13:59

acu' am alta dilema: sa iau si gafa sau gripul o fi de ajuns?
o sa o iau ca poate greseste vreun mucos :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Oct 2009, 15:57

Gafa ? Instrument barbar inutil care trebuie banat. Mucosul se scoate cu mana.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Oct 2009, 16:13

tudor scrie:Gafa ? Instrument barbar inutil care trebuie banat. Mucosul se scoate cu mana.
:oops:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Oct 2009, 18:40

Insa daca vrei sa-l retii atunci de ce nu gafa ? :lol:

Altfel serios, mana ajunge.
Imagine

Imagine

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Oct 2009, 18:58

tudor scrie:Insa daca vrei sa-l retii atunci de ce nu gafa ? :lol:

Altfel serios, mana ajunge.
anul asta am prins un singur somnic de 2kile liberat...

prea multi nu se paote spune ca am prins, dar poate prind maine unul oricum voi da dedicat dupa salau...
si apoi Tudor tu ai mana batatorita de somni, :wink: eu am maini de domnisoara, a2a zi la munc anu mai pot sa semnez o hartie :D , un somn mai imbracat zgarie serios mana goala iar manusa inca nu iau fiindca cum spuneam anul asta am prisn un singur somnic.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Oct 2009, 19:19

Muncesc intr-un birou in fata la 5 ecrane. Nu prea vad de unde as avea maini batatorite. O parte din job consista si in deplasari cu o masina cu aer conditionat si directie asistata. Iar nu vad de unde as avea mainile batatorite. :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Oct 2009, 10:48

tudor scrie:Muncesc intr-un birou in fata la 5 ecrane. Nu prea vad de unde as avea maini batatorite. O parte din job consista si in deplasari cu o masina cu aer conditionat si directie asistata. Iar nu vad de unde as avea mainile batatorite. :D
batatorite de somni scosi cu mana ;)

revenind, am fost ieri, ZERO salau, am gasit un locsor interesant pe cam 50mp se facea o adancitura de 15-16m iar in jur 8-9m, cu ceva agatatura... mi-au tras 3 somni la jig de 30 si 50g , maricei cred, cu unul m-am plimbat gratis cu barca, :wink: nu aveam mai gros de 15lb ... primul i-a sarit jigul din bot urmatorii imi rupeu in agataturi... cu cel de m-am plimbat l-am ridicat de cateva ori... of :( pe ploaia aia era un adevarat balsam pentru suflet daca-l scoteam :D

oricum vad ca Tudor imi poarte noroc la somni, doar cateva povesti su somni si uite ca m-au gasit :D

am prins 2 avati la jig . freedomizati.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Oct 2009, 09:29

Un strap pe la 1,5 kile luat, un avat pe la 1,5 kile luat, 2 salai scapati langa barca (cine dreaq o mai folosi carlig mic pe plastic de 10 cm) si un mega avat scapat pt ca mi-a indreptat jigu (cine dreaq o mai folosi matzuo pentru avat)...

Una peste alta incepe incet incet sa iasa din cioate si sa se mute pe locuri mai adanci si sa se pregateasca de iarna...

PS: salaul pe care l-am prins avea grasime pe matze de zici ca era porc...deci au mancat pana acu ca la balamuc dar nu s-au jucat cu noi!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Sep 2010, 11:31

Armand scrie:Un strap pe la 1,5 kile luat, un avat pe la 1,5 kile luat, 2 salai scapati langa barca (cine dreaq o mai folosi carlig mic pe plastic de 10 cm) si un mega avat scapat pt ca mi-a indreptat jigu (cine dreaq o mai folosi matzuo pentru avat)...

Una peste alta incepe incet incet sa iasa din cioate si sa se mute pe locuri mai adanci si sa se pregateasca de iarna...

PS: salaul pe care l-am prins avea grasime pe matze de zici ca era porc...deci au mancat pana acu ca la balamuc dar nu s-au jucat cu noi!
a inceput sa mearga bine.multi strapi pana-n 2 kg si foarte multe taieturi de stiuca.ca anul asta parca nu a mai fost asa multa stiuca in dunare.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 27 Sep 2010, 11:48

ce zona?:D

Scrie răspuns