o sa o iau ca poate greseste vreun mucos

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
anul asta am prins un singur somnic de 2kile liberat...tudor scrie:Insa daca vrei sa-l retii atunci de ce nu gafa ?![]()
Altfel serios, mana ajunge.
batatorite de somni scosi cu manatudor scrie:Muncesc intr-un birou in fata la 5 ecrane. Nu prea vad de unde as avea maini batatorite. O parte din job consista si in deplasari cu o masina cu aer conditionat si directie asistata. Iar nu vad de unde as avea mainile batatorite.
a inceput sa mearga bine.multi strapi pana-n 2 kg si foarte multe taieturi de stiuca.ca anul asta parca nu a mai fost asa multa stiuca in dunare.Armand scrie:Un strap pe la 1,5 kile luat, un avat pe la 1,5 kile luat, 2 salai scapati langa barca (cine dreaq o mai folosi carlig mic pe plastic de 10 cm) si un mega avat scapat pt ca mi-a indreptat jigu (cine dreaq o mai folosi matzuo pentru avat)...
Una peste alta incepe incet incet sa iasa din cioate si sa se mute pe locuri mai adanci si sa se pregateasca de iarna...
PS: salaul pe care l-am prins avea grasime pe matze de zici ca era porc...deci au mancat pana acu ca la balamuc dar nu s-au jucat cu noi!