Mai merge salaul la Dunare?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
fir intins, io nu i-am vazut culoarearazvan cristescu scrie:Iar ma duc la Dunare. Poate anul asta prind monstrul care mi-a rupt anul trecut in aceeasi perioada.![]()
Am auzit ca o sa fie conditii meteo de vis: zapada ,vant puternic .Nu stiu cum e apa la PF1,o fi scazuta, o fi rece.Nu mai conteaza oricum,am muscat,nu se mai deschid falcile.

uichendu asta se anunta vreme sinistra cu vant puternic si precipitatii ploaie si lapovita adica sumbru... nu garantez ca voi pune poze noi la galerie
curaj si fir intins!
oricum e bine sa ramana pe mal macar unul sa povesteasca

curaj si fir intins!
oricum e bine sa ramana pe mal macar unul sa povesteasca

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
sa reimprospatam subiectul...
concluziile sunt clare:
1. nimeni nu mai prinde salau
2. prindeti toti pe furish
3. prindeti pe furish nu spuneti nimic, poate mai incolo dupa revelion.
4. ati facut ca mine, vaznd ca salaii fac pe nebunii v-ati dat pe crap ; eo recunosc ca am pacatuit putin vara asta
si a5a varianta si cea mai groaznica:
ati facut schimb de vicii, bautura/femei in exces, mancat de semnite, aruncat in fata teveului etc. 
boooon... acestea fiind spuse, maine atac problema salau, vremea e groaznica sper sa nu ma lase motorul in cei 10km pe care intentionez sa-i plimb, mai sper sa sparg niste falci de salau macar 7-8
si voi recunoaste
adica nu voi tine secret, o sa fie greu cu pozele fin'ca am lasat un aparat foto in apa la km 412, si culmea in ziua aia prinsesem si salau si crap 
uichend uscat va doresc, ma duc sa bag barca in masina!
concluziile sunt clare:
1. nimeni nu mai prinde salau
2. prindeti toti pe furish

3. prindeti pe furish nu spuneti nimic, poate mai incolo dupa revelion.
4. ati facut ca mine, vaznd ca salaii fac pe nebunii v-ati dat pe crap ; eo recunosc ca am pacatuit putin vara asta

si a5a varianta si cea mai groaznica:

boooon... acestea fiind spuse, maine atac problema salau, vremea e groaznica sper sa nu ma lase motorul in cei 10km pe care intentionez sa-i plimb, mai sper sa sparg niste falci de salau macar 7-8

si voi recunoaste

uichend uscat va doresc, ma duc sa bag barca in masina!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran