clean de clean pentru fratii de suferintza de pe rapitori...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 14 Mar 2007, 17:52

aha! daca ne gandim putin, deobicei capturile capitale sunt in procent foarte mic, deci te-am prins :explode:

glumeam, fiti mai clar in declaratii ca oamenii despica monofilamentul pana il fac textil (despica firu-n patru)

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 14 Mar 2007, 18:56

edi_curiosul scrie:nu stiu cati pescari de pe forumul asta daca ar prinde o stiuca de 9kg iar da drumul, cred ca 95% ar pune-o in cui nestiind cati ani ia luat sa creasca si cate plase, linguri, woblere, curenti (W) au trecut pe langa ea.
io intru in 95% :oops:
dar daca o voi prinde poate ma razgandesc mai ales ca azi exista aparatul foto pe mobil :wink:

voi ce ati face? C&R? (nu vb de lacurile concesionate unde e legea patronului)
NUMAI DACA TE UITI PE GALERIE FOTO VEZI CINE PRACTICA C&R, si cati nu se bat in piept

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 14 Mar 2007, 20:40

Vijelie , te mai primeste doamna acasa dupa atatea iesiri in care n-aduci un peshte proaspat , macar asa de ciuda vecinilor???????
Vreme buna ,fir intins !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Mar 2007, 20:51

marcel v scrie:Vijelie , te mai primeste doamna acasa dupa atatea iesiri in care n-aduci un peshte proaspat , macar asa de ciuda vecinilor???????

doamna ma primeste men ca vin cu rogoaze :wink: :twisted: eliberez peste dar banul de la "elevi" imi ramane in buzunar :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Mar 2007, 20:57

pana acum na am vazut \C&R la me dar decand mai arunc si eu un ochi pe aici pe Rapitori.........Si sa stiu k am sansa sa il mai prind odata ....mai dau drumu si eu la cate unu .....pe balta ma des...dar pe olt acum incep :D :wink:

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 14 Mar 2007, 20:58

vijelie, e cel mai fotogenic clean (cele care deschid subiectu) care l-am vazut pana acum (tu nu) :mrgreen:
bravo sunt niste poze vi

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 14 Mar 2007, 22:04

sincer, mi-a placut raspunsul ,mai ales ca pe la noi acesta cam dispare (cleanul). Daca vreodata ,te gandesti sa-ti schimbi job-ul,sa sti ca in foto-esti cel mai tare :respekt: La mai mare(iiii)
Vreme buna ,fir intins !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2007, 00:42

Daca vreodata ,te gandesti sa-ti schimbi job-ul,sa sti ca in foto-esti cel mai tare :respekt: La mai mare(iiii)[/quote]

merci pt apreciere :wink: :oops: .....fac fotografii din 1980,am lucrat pentru o agentie dupa care am lucrat la AVP ca redactor si fotoreporter.........actualmente fac poze pentru prietenii de pe net:)) :wink: :twisted: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Mar 2007, 11:27

poze zici tu.....alea is capodopere(zic eu :wink: ) felicitari....oricum vine weekend-ul banuiesc k iesi iar
Deci mai asteptam inca o poveste frumosa Cu iepurasi de 100 de ocale si cu elefanti matoli:))))) :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2007, 11:35

Badie_talmaciu scrie:poze zici tu.....alea is capodopere(zic eu :wink: ) felicitari....oricum vine weekend-ul banuiesc k iesi iar
Deci mai asteptam inca o poveste frumosa Cu iepurasi de 100 de ocale si cu elefanti matoli:))))) :lol: :lol: :lol:

:lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Scrie răspuns