clean de clean pentru fratii de suferintza de pe rapitori...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
corect! asa este....pe ax sunt 2 palete fusiforme usor "dilatate" la mijloc...cam ca frunza de salcie. Ma gandesc sa o modific si sa reduc din lungimea axului, poate ii imbunatatesc dinamica astfel. Chestia e ca am dat cu ea de pontoanele de la Stancuta si s-a cam "hâit" dar ma tenteaza sa o "restaurez"
M-am inzestrat cu cateva voblerele astazi, printre care si un mini lure de 2....nu stiu ce-o sa intzep cu el, dar mi-a fost drag de el...
Apropos de bai za uei....ati avut rezultate cu micutza naluca?
M-am inzestrat cu cateva voblerele astazi, printre care si un mini lure de 2....nu stiu ce-o sa intzep cu el, dar mi-a fost drag de el...
Apropos de bai za uei....ati avut rezultate cu micutza naluca?
Bate apa cat e calda!
- edi_curiosul
- veteran
Cu lacustele, fara plumb, e un fel de muscarithades scrie:luci_t scrie:prins dar cu bucata de ficat de porc sau vita. E mai rezistent si nu trebuie matisat:lol: dar vara, cand te plictisesti incearca cu cosas, lacusta sau greiere pe carlig, fara plumb. ai nevoie de fir subtire, de 16-18 max. lasi firul sa fie dus de curent si sa vezi atunci surprize din cele mai placute
Pai parca era spinning.....
Ca am vazut pe acest forum si o sectiune pt pescuit stationar...
Sau poate ma insel

- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
nu stiu cati pescari de pe forumul asta daca ar prinde o stiuca de 9kg iar da drumul, cred ca 95% ar pune-o in cui nestiind cati ani ia luat sa creasca si cate plase, linguri, woblere, curenti (W) au trecut pe langa ea.
io intru in 95%
dar daca o voi prinde poate ma razgandesc mai ales ca azi exista aparatul foto pe mobil
voi ce ati face? C&R? (nu vb de lacurile concesionate unde e legea patronului)
io intru in 95%

dar daca o voi prinde poate ma razgandesc mai ales ca azi exista aparatul foto pe mobil

edi_curiosul scrie:nu stiu cati pescari de pe forumul asta daca ar prinde o stiuca de 9kg iar da drumul, cred ca 95% ar pune-o in cui nestiind cati ani ia luat sa creasca si cate plase, linguri, woblere, curenti (W) au trecut pe langa ea.
io intru in 95%![]()
dar daca o voi prinde poate ma razgandesc mai ales ca azi exista aparatul foto pe mobil![]()
Pai, gandeste-te putin, daca Vijelie ar lua toti pestii astia pe care ii prinde, cred ca noi nu am mai avea ca sa mai luam

deci cu cat eliberam mai mult, cu atat vom mai avea ce prinde si viitoarea data cand vom merge la pescuit, si pe langa faptul ca va fi mai mult, cu siguranta va fi si mai mare.....
P.S.
Vijelie la anul cand o sa mai pescuiasca pe acolo pe unde prinde el "clentzoii" astia poate il va prinde tot pe asta din poza, dar cu o juma de kil sau chiar un kil mai mare.....
REFLECTATI!!!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
vijelie scrie:cleanul in proportie de 98% la mine pleaca inapoi in rau
Pai vezi mah Vijelie....., tocmai de aceea ziceam eu mai devreme...
Cei 2% poate, odata, o sa gust si eu din ei, ca am auzit ca ii pregatesti super bine

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.