@ Vijelie
Vali, eu nu ma feresc sa recunosc ca eu am vorbit....
Ceea ce s-a discutat s-a discutat la un pahar de bere, in urma informatiilor care le aveam de la "varu"...
Dupa cum stii, am discutat, mi-am cerut scuze si atunci, imi cer scuze si acum, si ceea ce s-a discutat nu a fost cu intentia de a lovi in tine sau in altii...
Ti-am explicat si atunci informatiile pe care le-am avut, cine si cum s-a povestit.....
Ulterior aveam toate datele problemei si mi-am dat seama de eroarea facuta..., dar stii cum se zice, raul era facut deja!!!
Mai mult decat a-mi cere scuze nu mai aveam ce face....
Nu sunt pescar de competitie, nu urmaresc vreun premiu, nu o sa ma vezi vreodata la vreun concurs de pescuit sau la alt gen de concurs ce are legatura cu pestele...
In plus, eu am folosit in toate discutiile despre tine cuvinte decente si nu te-am catalogat in nici un fel....
in orice caz, acest "misel" prieten al multora de pe aici, isi cere inca odata scuze si vreau sa te asigur din nou ca nu am avut nici un fel de rea intentie impotriva ta.....
Imi permit sa ma consider in continuare "pescar"!!
cu stima,
Marius
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.