clean de clean pentru fratii de suferintza de pe rapitori...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
:)
De la noi, pentru voi 
CLENUSHU & Razvi
[img][img]http://img696.imageshack.us/img696/7317/mesteru.jpg[/img][/img]

CLENUSHU & Razvi
[img][img]http://img696.imageshack.us/img696/7317/mesteru.jpg[/img][/img]
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Era poza pentru un site, d-alui Fritzy, iar dansul era proaspat scos de la juvelnic 
Eu eliberez doar ce e sub dimensiune legala + 5 CM
Restul ...pentru acasa.. sunt mare amator de peste proaspat

Eu eliberez doar ce e sub dimensiune legala + 5 CM

- vijelie
- veteran
Re: :)
man, sa ii mananci sanatosrazvi scrie:Era poza pentru un site, d-alui Fritzy, iar dansul era proaspat scos de la juvelnic
Eu eliberez doar ce e sub dimensiune legala + 5 CM![]()
![]()
Restul ...pentru acasa.. sunt mare amator de peste proaspat
![]()
![]()

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
`tzumim... Cunosc multe retete pestoase stimate coleg. Am locuit aproape 17 ani la Tulcea

- vijelie
- veteran
ULK scrie:As completa cu: Cam decolorat deja in pete(mort)...se putea un pic de Photoshop daca era pentru site sau/si pentru poza asta de forum....ca(virgula) cam stim cum arata un clean viu sau mort....oricum felicitari pentru captura...frumoasa piesa.cam relaxat ochiul ala
esti rautacios...eu nu am vrut sa zic ca este mort... am zis doar ca era "relaxat"

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
@ ULK, arata ca un peste tinut printre altii in juvelnic si purtat de colo-colo, in functie de deplasarea pe mal de apa. Asa arata. In poza e camaradul meu Fritzu 
Am scris mai sus, ca eu PASTREZ ce trece de talia medie admisa + 5 cm.
P.S. Te rog pastreaza rautaturile pentru altadata. Deocamdata eu n-am incercat sa iscodesc pe nimeni. Pastreaza in juvelnic, 6-7 ore, cativa pesti pe care vrei sa ii retii, du juvelnicul dupa tine pe malurile apei ( ca doar e spinning, nu stam in`t`un loc) si apoi o sa vedem cum o sa arate dansii. Ok? Pe urma o sa sti cum arata un CLEAN TINUT LA JUVELNIC

Am scris mai sus, ca eu PASTREZ ce trece de talia medie admisa + 5 cm.
P.S. Te rog pastreaza rautaturile pentru altadata. Deocamdata eu n-am incercat sa iscodesc pe nimeni. Pastreaza in juvelnic, 6-7 ore, cativa pesti pe care vrei sa ii retii, du juvelnicul dupa tine pe malurile apei ( ca doar e spinning, nu stam in`t`un loc) si apoi o sa vedem cum o sa arate dansii. Ok? Pe urma o sa sti cum arata un CLEAN TINUT LA JUVELNIC