Ce naluca am pierdut azi ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Ce naluca am pierdut azi ?
Am avut si eu problema asta cu strunele si agrafele. A rezolvat-o folosind strune Strike Pro Titanium (scumpe, dar macar nu pierzi trofeele ca ti se desface agrafa). Dimensiuni si puteri diferite.
ai schimbat agrafa la strune ? si eu am strike pro si sunt foarte multumit de aceste strune ... sunt moi si nu se indoaie ca alea de 2 lei
am luat ceva strune de la berti din afw parca 5 lei 2 buc pareau ok la inceput dar dupa aia mi-am dat seama ce naspa is , mi-o intrat o marlita de vreo 300 gr pe un x-rap si era putin indoita struna nu zic dar in fine nu avea voie sa se rupa si nici nu am intepat ca nu eram atent vorbeam cu cineva ... cred ca or sugitzat cei de la berti in ziua aia =)) in rest nu am pierdut naluci de ceva vreme buna
eh cateva gume care le-au ros stiucile ... scz de off cu strunele !

-
- utilizator nou
Ultima data am pierdut un Rapala Original Floater..defapt l-am recuperat dar a ramas saracul fara barbeta 

da, incet incet incepe sezonul de naluci pierdute ... momentan, am reusit sa scap la ultima partida doar de un X-Rap Jointed de 13 dar ceva ma face sa cred ca partidele cu un sfarsit dur pentru cutiile cu artificiale de abea incep.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Duminik...vreo 3 offseturi lake fork cu carlige owner cutting point...Nuj cum am reusit sa le agatz ca nu aveau nici macar lest:)
Duminica, o cicada Berti mica, fire tiger 

Lunea trecuta pe Chiroiu un Salmo ZIPPER SZ4 si un RAPALA RATTLIN RNR05, Salmo l-am pierdut dupa ce scosesem o dintoasa tecuta de 5 kilograme..
cred ca ar trebui sa ne cumparam cate un costum de scafandru. cred ca s-ar amortiza repede costurile 

- George1985
- veteran
Sunt cativa care au asta in plan!boistean scrie:cred ca ar trebui sa ne cumparam cate un costum de scafandru. cred ca s-ar amortiza repede costurile

Dupa ce ai "norocul" sa lasi 2 voblere care impreuna fac 130-140 ron in 20 minute, te scufunzi brusc

Foarte corect! M-am convins si eu azi ...Pe pielea measpiridusul scrie:Am avut si eu problema asta cu strunele si agrafele. A rezolvat-o folosind strune Strike Pro Titanium (scumpe, dar macar nu pierzi trofeele ca ti se desface agrafa).

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.