am inteles sensul topicului, voiam doar sa zic ca in acest caz, puterea exemplului personal, scoasa in evidenta din spatele tastaturii, doar prin vorbe, nu cred ca functioneaza cum trebuie,... e prea la indemana oricui, e prea usor de atacat de catre oricine !d4md3od scrie:...topicul a fost creeat nu pe considerentul de a se lauda fiecare, este pur si simplu un topic care promoveaza sistemul C&R ... un topic pe care sa mai citeasca si altii care chiar daca nu elibereaza poate o sa se gandeasca mai bine data viitoare cand vor sa tranteasca vreun pestisor in traista ...
ma indoiesc ca un traistar (ghiozdanar), cum va citi aici cateva randuri, imediat va cadea closca pe ganduri, ce sa faca cu strapazanul sau clenutul pe care tocmai l-a prins,... aaaaa ! ca dupa un timp s-ar putea sa-i vina idei sa se dea si el trendy, daca asa-i modelul, ...aia da, poate !
chiar si pozele sau filmuletele, is frumoase, nu zic nu ! ba as putea zice ca sunt si educative ! sa nu uitam insa ca, si politicienii nostri se filmeaza de sarbatori pe la biserica, aziluri de batrani si case de copii, impartind daruri,... dupa care potopul, revin la vechile obiceiuri ! Atitudinile "electorale" sau demonstrative,... din pacate nu schimba nimica !
pe de alta parte, recunosc ca si eu prefer sa ma uit la un filmulet pe youtube facut "cu intentie", decat sa privesc o emisiune de pescuit in care...: "- pe asta cred ca o sa-l tin, pentru o prajeala, in ciuda carcotasilor, doar legea imi da voie,... si o sa-l tin si p-asta, ca..."

Mda ! poate ar fi bine sa nu mai zic nimica, sa nu credeti ca vreau sa subminez topicul !
PS: mie totusi mi s-ar pare mult mai utila o discutie sincera si libera despre C&R,...cu argumente pro si contra (cine le are