user_chior scrie:...sustin acest topic ... trebuie sa fie unul in care oricine se considera pescar sportiv ... si mai ales pescar de spining ... sa posteze cate ceva de la fiecare iesire
zic si eu vreo doo vorbe , fara intentia de a minimaliza subiectul sau de a denigra ceva sau pe cineva,... si sper sa nu fiu inteles gresit :
la ce, si cat crezi ca ajuta asa un topic ? adica in afara de faptul ca, daca tot ne-au murit laudatorii, fiecare simte nevoia sa-si aduca "aportul" la imaginea proprie

,alt efect care e ?
cel mai usor e sa eliberezi pesti cu tastatura ...
in realitate insa, ce se intampla acolo in tufe, pe mal,... adica crudul adevar, doar pescarul si "victima sa", il poarta cu ei, tacut, unii poate pe lumea ailalta, altii in unda, iar altii ...pe constiinta...
e plin forumu' de "eliberatori", avem atatea exemple, doar trebuia sa rasfoim galeria si topicurile cu rabdare... la o privire mai atenta la multe poze putem sa ne facem cruce ...
cineeee ? noooi ? neee ... !!! noi never ! ceilalti sunt traistarii ! Doar am postat si pe forum !
imi pare rau, daca cineva pricepe ceva gresit din vorbele mele !
pe " dincolo" cand se intalnesc pescar cu pescar, discuta despre cum a tras, cat a prins fiecare, cum i-a mers... nici nu se mai aduce in discutie ce s-a intamplat cu pestii, e de la sine inteles ca pestii or ramas in apa, iar acolo e pe bune !...
asta pentru ca la ei, alimentele se cumpara si nu mor de foame, sub pretextul ca "sa guste si soacramea un pic de peste proaspat, prins de gineresu'"

, asta pentru ca la ei pescuitul si-a pastrat statutul de hobby, iar hobbyurile nu si le permite oricine...
la noi, 80 % din suflarea masculina, impanzeste malurile intr-o incercare de intoarcere la preocupari ancestrale, acolo unde a inceput diviziunea muncii, cautand sa reia istoria de la capat ...
si acolo mai e ceva: mai sunt legi, pedepse, amenzi, care chiar se aplica ! educatia trebe facuta intai cu bata, abia apoi cu vorba buna !