Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ursula
junior
junior

Mesaj de ursula » 04 Aug 2010, 14:02

gripu' cu cantar asha arata....se oprea la gradatia 7,600 Kg.....unu' electronic ar fi aratat mai exact...
"Pestele rapitor este prea valoros pt. a-l prinde o singura data."-Lee Wulf

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Aug 2010, 14:09

Super

te-am intrebat pentru ca eu care le-am vazut la 6-7 kg, aratau putin mai mari , si de aceea,..Oricum nota ++++++ 10 . fain.

la mai multe

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Aug 2010, 20:39

slaba miscare...am plimbat plasticele prin apa cam degeaba, azi nu a vrut ala mare. http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11959

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 14 Aug 2010, 22:04

tito scrie:slaba miscare...am plimbat plasticele prin apa cam degeaba, azi nu a vrut ala mare. http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11959
stimabile cred ca ai gresti topicul, ce ai postat tu se potriveste la : CE AM MANCAT ASTAZI!!
fa un topic nou si posteaza acolo :wink:
Rapala worlds favorite fishing lure

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Aug 2010, 22:39

Rapala Man scrie:
tito scrie:slaba miscare...am plimbat plasticele prin apa cam degeaba, azi nu a vrut ala mare. http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11959
stimabile cred ca ai gresti topicul, ce ai postat tu se potriveste la : CE AM MANCAT ASTAZI!!
Azi am mancat fasole. Ce interesant esti aici pe forum cand acuzi in stanga si in dreapta (in cazul meu e o acuza nefondata) ascunzandu-te in spsatele unui nickname. Si stiu o groaza ca tine (am mai scris undeva pe aici) care procedeaza in felul asta, iar atunci cand sunt la pescuit si langa el da unul la japca, baga monofilament, sau "curenteaza" ,tace malc si se face ca nu vede. Apoi ajunge acasa si incepe sa faca diverse comentarii la adresa unor poze. Tine-o tot asa si tu si cei asemeni tie. Sau poate sunt eu nebun si nu stiu cum trebuia sa pozez strapii aia? In apa, sub apa, cadru mai larg, sa se vada locul unde pescuiesc? De asta mi-e sila cateodata ca traiesc in tara asta ...plina de justitiari "de carton".

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 14 Aug 2010, 22:56

tito scrie:
Rapala Man scrie:
Azi am mancat fasole. Ce interesant esti aici pe forum cand acuzi in stanga si in dreapta (in cazul meu e o acuza nefondata) ascunzandu-te in spsatele unui nickname. Si stiu o groaza ca tine (am mai scris undeva pe aici) care procedeaza in felul asta, iar atunci cand sunt la pescuit si langa el da unul la japca, baga monofilament, sau "curenteaza" ,tace malc si se face ca nu vede. Apoi ajunge acasa si incepe sa faca diverse comentarii la adresa unor poze. Tine-o tot asa si tu si cei asemeni tie. Sau poate sunt eu nebun si nu stiu cum trebuia sa pozez strapii aia? In apa, sub apa, cadru mai larg, sa se vada locul unde pescuiesc? De asta mi-e sila cateodata ca traiesc in tara asta ...plina de justitiari "de carton".
era un punct de vedere, daca nu poti sa il iei ca atare spor la batut campii!!

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Aug 2010, 23:32

@Rapala Man
Nu era un punct de vedere...suna mai mult a acuza. Sa-ti spun un secret, nu-mi place carnea alba, prefer crapul (chestie de gust) si cand am chef sa mananc peste il cumpar din Metro (de exemplu).Oricum, ai reusit sa ma dezgusti, regret ca mi-am facut cont pe acest forum. Eu zic ca e mai bine ca fiecare inainte sa aduca acuze pe aici, sa incerce sa vada barna din proprii ochi si apoi sa caute paiul din ochiul altuia.
Poti sa-mi raspunzi sincer la niste intrebari? Ce faci atunci cand esti la pescuit si vezi pe cineva care braconeaza (astia de obicei sunt mai multi), sau vezi ca "vecinul" baga in traista si ia acasa pesti sub dimensiunile legale? Sper sa fii sincer.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 15 Aug 2010, 08:19

tito scrie:@Rapala Man
Nu era un punct de vedere...suna mai mult a acuza. Sa-ti spun un secret, nu-mi place carnea alba, prefer crapul (chestie de gust) si cand am chef sa mananc peste il cumpar din Metro (de exemplu).Oricum, ai reusit sa ma dezgusti, regret ca mi-am facut cont pe acest forum. Eu zic ca e mai bine ca fiecare inainte sa aduca acuze pe aici, sa incerce sa vada barna din proprii ochi si apoi sa caute paiul din ochiul altuia.
Poti sa-mi raspunzi sincer la niste intrebari? Ce faci atunci cand esti la pescuit si vezi pe cineva care braconeaza (astia de obicei sunt mai multi), sau vezi ca "vecinul" baga in traista si ia acasa pesti sub dimensiunile legale? Sper sa fii sincer.
te chem pe tine sa le bagi pachetu de tigari in ochi, ca eu sunt fricos!
gata am arecunoscut! :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Aug 2010, 08:45

Tito,nu te ambala.A mai fost aici un baiat care a pus poza cu o stiuca mica.Cuiva i s-a parut ca este moarta.Si sa vezi ce i-au sarit in cap omului...Buna expresie ,justitiari de carton..Stiuca chiar nu parea moarta.Si mai era si varianta ca a ingitit naluca si poate s-a ranit la branhii,si a murit.Nooo, nici cea mai mica prezumtie de nevinovatie,la zid cu el,apoi a mai fost cineva care a gresit specia,na era incepator omul si in loc de avat a vazut ca era clean.Era asa de bucuros de captura lui.Sa vezi ce l-au mazilit pe ala,cred ca este poza cu cele mai multe pagini de comentarii.Si mai este cineva cu poze (superbe ca si executie si subiect),facute in Italia.Si pe asta il executa ori de cite ori posteaza,chiar nu inteleg de unde atita invidie si rautate.. :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 15 Aug 2010, 09:39

@Rapala Man
Spiritual raspuns...Nu conta pe mine ca nu o sa vin "sa le bag pachetul de tigari in ochi" pentru ca vreau sa ma las de fumat si in al doilea rand esti prea departe si nu stiu daca merita efortul sa vin sa te salvez. Daca nu puneam pachetul de tigari acolo, puteam sa te pacalesc ca strapii aia aveau 3kg si in cazul asta ma umpleam de felicitari. Astept scuzele tale si ale altei persoane care a facut comentarii referitoare la acea poza. Persoana respectiva parea "un domn", chiar am apreciat capturile sale si ceea ce a scris pe aici. Domnule....cat despre acel "se vede" ,explica-mi si mie te rog cum ai tras concluzia ca nu i-am eliberat si esti atat de convins ca i-am luat acasa.

@semlecangheorghe
Cred ca am gresit atunci cand am hotarat sa-mi fac cont aici, stateam mult mai linistit inainte. Pentru ca ma deranjeaza acuzatiile gratuite. Si ca sa explic putin poza (ca tot mi-a spus cineva ca "se vede"). Unul din strapi e murdar de nisip, de aici rezulta ca era viu, adica s-a zbatut inainte sa fac fotografia. Am pescuit in apa pana la genunchi si nu aveam cum sa fac poza in apa, asa ca am iesit pe mal ,am facut poza si i-am eliberat imediat unul cate unul. Nu m-am gandit ca trebuie sa iau un cameraman cu mine atunci cand merg la pescuit pentru a filma toata operatiunea de la cap la coada. Am mai scris undeva ca nu-mi place sa fac poze si promit sa n-o mai fac. De obicei eliberez pestele de cum il prind ,pe acestia i-am retinut tocmai in ideea de a posta o poza aici (mare greseala). Cat despre eliberarea pestelui...cunosc o persoana care a prins un somn si a filmat cum l-a eliberat (filmul e pe youtube) si persoana asta a primit zeci de felicitari pentru gestul sau. Nu am stat sa caut daca e membru pe acest forum. Ei bine persoana asta locuieste cu mine in cartier, il stiu destul de bine si in acea zi dupa ce s-a intors de la pescuit s-a oprit la o bere si le arata tuturor ...captura sa din porbagaj (era somnul pe care-l "eliberase"). Asa ca promit sa nu mai postez nicio poza si voi incerca sa scriu cat mai putin, prefer sa merg la pescuit, in definitiv de asta m-am apucat de acest sport...sa ma relaxez.

Gata...am rezolvat si cu albumul. Asa ca aia de stau incuiati in casa si fac comentarii tendentioase nu vor mai vedea peste...nici macar in poze, cel putin eu nu mai sunt dispus sa le furnizez "material". Le urez fir intins celor care pescuiesc cu adevarat...nu virtual cum vad ca fac uni pe aici.

Scrie răspuns