Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Extremadura, teritorio de stiuci si basi uriasi,superbe pozele cu pesti si peisajele tipic spaniol,felicitari.tudor scrie:Saptamana trecuta am eliberat cu colegii niste pesti prin Spania cu toate ca vremea mi-a adus aminte mai mult de Irlanda :
http://www.carnavenir.com/album/
Deschideti linkul cu internet explorer. Vad ca mozilla si chrome nu functioneaza corect cu albumele Porta.
Vom fi din nou acolo in Octombrie. Peisajul ars de soare si intra si mrenele la naluci de suprafata. Stiucile vor fi la adancime iar bassii foarte activi. 

Intradevar primavara si toamna se prinde cel mai bine,se prind mrene uriase la voblere sau in suprafata,la ora actuala Extremadura este nr 1 in Spania in pescuit de stiuca,bass si mrene,Orellana, Garcia de Sola,Cjiara,Zujar si multe alte lacuri sint cele mai cautate de catre pescari...eu pescuiesc in comunitatea Valenciei dar nu se compara cu extremadura....succes in octombrie si asteptam poze.
Un salut.
Un salut.
cei rasariti in continuare se lasa asteptati ... pana atunci doi micuti ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Felicitari inca odata...aici timpul nu ne lasa sa pescuim...in Italia ii prohibit pescuitul?
In Spania nu exista prohibitie,cl putin la rapitori si pasnici,la pastrav exista...oricum se practica C&R intrun procentaj destul de mare asa ca nu e nevoie ...
In Spania nu exista prohibitie,cl putin la rapitori si pasnici,la pastrav exista...oricum se practica C&R intrun procentaj destul de mare asa ca nu e nevoie ...
merci ... in italia exista prohibitie doar pe anumite specii, cele autohtone plus unele mai protejate (gen bass) ... restul le poti pescui tot anul plus ca esti obligat conform legii sa omori toti somnii prinsisuli scrie:Felicitari inca odata...aici timpul nu ne lasa sa pescuim...in Italia ii prohibit pescuitul?

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Sa-ti fie rusine atunci ca i-ai eliberatanem scrie: merci ... in italia exista prohibitie doar pe anumite specii, cele autohtone plus unele mai protejate (gen bass) ... restul le poti pescui tot anul plus ca esti obligat conform legii sa omori toti somnii prinsi(ca majoritatea nu o fac e altceva)

-
- veteran
Faini mustaciosi anem. Eu nu le-am vazut mustatile ieri doar doi strapi o marlita foarte ciufulita,apa mare si multa ploaie.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"