Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Ce am eliberat astazi ...

Mesaj de Nemernic » 19 Apr 2013, 18:48

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 19 Apr 2013, 21:16

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 25 Apr 2013, 11:39

tudor scrie:Saptamana trecuta am eliberat cu colegii niste pesti prin Spania cu toate ca vremea mi-a adus aminte mai mult de Irlanda :

http://www.carnavenir.com/album/

Deschideti linkul cu internet explorer. Vad ca mozilla si chrome nu functioneaza corect cu albumele Porta.
Extremadura, teritorio de stiuci si basi uriasi,superbe pozele cu pesti si peisajele tipic spaniol,felicitari.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Apr 2013, 14:27

Vom fi din nou acolo in Octombrie. Peisajul ars de soare si intra si mrenele la naluci de suprafata. Stiucile vor fi la adancime iar bassii foarte activi. :mrgreen:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 26 Apr 2013, 12:08

Intradevar primavara si toamna se prinde cel mai bine,se prind mrene uriase la voblere sau in suprafata,la ora actuala Extremadura este nr 1 in Spania in pescuit de stiuca,bass si mrene,Orellana, Garcia de Sola,Cjiara,Zujar si multe alte lacuri sint cele mai cautate de catre pescari...eu pescuiesc in comunitatea Valenciei dar nu se compara cu extremadura....succes in octombrie si asteptam poze.
Un salut.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Apr 2013, 16:30

cei rasariti in continuare se lasa asteptati ... pana atunci doi micuti ...

Imagine

Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 27 Apr 2013, 17:35

Felicitari inca odata...aici timpul nu ne lasa sa pescuim...in Italia ii prohibit pescuitul?
In Spania nu exista prohibitie,cl putin la rapitori si pasnici,la pastrav exista...oricum se practica C&R intrun procentaj destul de mare asa ca nu e nevoie ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Apr 2013, 10:13

suli scrie:Felicitari inca odata...aici timpul nu ne lasa sa pescuim...in Italia ii prohibit pescuitul?
In Spania nu exista prohibitie,cl putin la rapitori si pasnici,la pastrav exista...oricum se practica C&R intrun procentaj destul de mare asa ca nu e nevoie ...
merci ... in italia exista prohibitie doar pe anumite specii, cele autohtone plus unele mai protejate (gen bass) ... restul le poti pescui tot anul plus ca esti obligat conform legii sa omori toti somnii prinsi :shock: (ca majoritatea nu o fac e altceva)
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 28 Apr 2013, 20:32

anem scrie: merci ... in italia exista prohibitie doar pe anumite specii, cele autohtone plus unele mai protejate (gen bass) ... restul le poti pescui tot anul plus ca esti obligat conform legii sa omori toti somnii prinsi :shock: (ca majoritatea nu o fac e altceva)
Sa-ti fie rusine atunci ca i-ai eliberat :lol: :lol: :lol: din cauza astora ca tine suntem vazuti rau in afara granitelor ...chiar nu vrei sa te supui legii deloc? poate iti taie astia permisul de soggiorno daca afla ca nu respecti legea :lol: :lol: :lol: :lol:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 28 Apr 2013, 21:08

Faini mustaciosi anem. Eu nu le-am vazut mustatile ieri doar doi strapi o marlita foarte ciufulita,apa mare si multa ploaie.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns