intradevar e foarte bun pinorago la clean,stiuca,am prins si eu acuma cateva zile unul.. dadeam la pirci si am agatat un pinorago din asta si l-am bagat la pluta,e foarte bun fiindca are si pielea foarte tare si nu sare din carliggrecu scrie:Razvane akuma cativa ani cand pescuiam sub barajul de la weekend inainte sa faca modificari pe akolo foloseam ca momeala pestele prins de tine . il prindeam cu un faras facut din sita de metal in zona aleea cu apa mica , noi ii ziceam "pinorago" in maghiara suna ciudat:) era momeala nr1 la clean iar toamna il foloseam la mreana ! am prins cu el clean, mreana , biban , stiuca !
Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
baga mare cand vezi carlige de braconieri numa vezi sa nu te vada careva ca te ia la fugaRazvan V. scrie:Apa o fost super buna, curata, nu foarte calda.alex87nfs scrie:si acolo au ajuns baietii destepti? si eu am scos in mai plasa din apa,desi era rece apa am facut o baie de nervi ce-i aveam,mi-am agatat vobleru(era sub apa plasa,nu era vizibila)si le-am distrus-o de tot f... in gat de.. in fine cum e apa pe aries?si eu am fost de cateva ori acolo, era si o balta acolo langa aries unde am prins stiuca acu vreo 3 aniRazvan V. scrie:Ieri la Gura Ariesului 4 cleni destul de frumosi.
Din pacate am scos din apa si un sir cu 5 sau 6 carlige foarte mari si o soseta cu o piatra in capat. Bine ca am avut briceagu la mine
Am vazut si eu balta aia si nu stiam ce ii cu ea, o sa incerc si eu sa dau de stiuca acolo.
Siru ala de carlige era foarte bine legat, pe un soi de sfoara, gen cordelina, dar briceagu e ascutit

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Depinde in ce zi, dar in principiu m-as baga, daca te hotarasti lasi un PM si vedem.
Cu echipamentele de braconaj actionam ca batman, asa silentios
)
Cu echipamentele de braconaj actionam ca batman, asa silentios

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

O MUSCA PIERDUTA !

Bine ai venit printre cei fara veste pan' la buric !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

in primavara la uscata pe 16

is curios la ce dracu o sa mai puna botul....ca pan acum....la ce a muscat, nu mai merge

PS stai linistit situatia cu spinul e temporara, pana imi recapat joarda mea de suflet

Da' ce a patit joarda ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
frumos rau locul ala..

da....si 90% limpede....plus ca deja ne cunoastem acolo intre noi ....
...
mai vii , te duc

mai vii , te duc

o sa trec iar pe la tine cat de curand.
o zi o tai de pe lista si raman la pescuit(numai sa-mi zici ce sa fac cu "bagajul"-exceptie mall
).
hai ca poate asa mai prind si eu ceva la fly.

o zi o tai de pe lista si raman la pescuit(numai sa-mi zici ce sa fac cu "bagajul"-exceptie mall

hai ca poate asa mai prind si eu ceva la fly.