Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
nu cumva e "p*la ciobanului/calului" parca asa ii zice pe unde dau eu 

- Ionut Petrea
- veteran
In zona Onesti se numeste "garita"(garitza), si da, este o zvarluga.Are niste tepi foarte enervanti in zona operculelor.O prindeam cand eram mic, in special pe raul Casin din Onesti,cand pescuiam cu viermisori.
Intotdeauna C&R
mda.. e righitoanca (denumirea din tara fagarasului) sau pinorago(aici in mures
)

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Salut!mihale scrie:Nu e hrana preferata, dar ii place salaului.Razvan V. scrie:Si asta a cui hrana preferata ii?
Eu am luat mai multi salai la stationar, sta si foarte bine in carlig, avand pielea foarte tare.
Parca ii spune "nisiparnitza"
Si eu o stiu sub numele de nisiparnita (dar am auzit si de zvarluga). Traieste si prin balti, nu numai pe rauri. (Cat despre gura.. o are cam mica)...
Spor!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Ieri la Gura Ariesului 4 cleni destul de frumosi.
Din pacate am scos din apa si un sir cu 5 sau 6 carlige foarte mari si o soseta cu o piatra in capat. Bine ca am avut briceagu la mine
Din pacate am scos din apa si un sir cu 5 sau 6 carlige foarte mari si o soseta cu o piatra in capat. Bine ca am avut briceagu la mine

si acolo au ajuns baietii destepti? si eu am scos in mai plasa din apa,desi era rece apa am facut o baie de nervi ce-i aveam,mi-am agatat vobleru(era sub apa plasa,nu era vizibila)si le-am distrus-o de tot f... in gat de.. in fine cum e apa pe aries?si eu am fost de cateva ori acolo, era si o balta acolo langa aries unde am prins stiuca acu vreo 3 aniRazvan V. scrie:Ieri la Gura Ariesului 4 cleni destul de frumosi.
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Vreo cativa pesti.
Apa o fost super buna, curata, nu foarte calda.alex87nfs scrie:si acolo au ajuns baietii destepti? si eu am scos in mai plasa din apa,desi era rece apa am facut o baie de nervi ce-i aveam,mi-am agatat vobleru(era sub apa plasa,nu era vizibila)si le-am distrus-o de tot f... in gat de.. in fine cum e apa pe aries?si eu am fost de cateva ori acolo, era si o balta acolo langa aries unde am prins stiuca acu vreo 3 aniRazvan V. scrie:Ieri la Gura Ariesului 4 cleni destul de frumosi.
Am vazut si eu balta aia si nu stiam ce ii cu ea, o sa incerc si eu sa dau de stiuca acolo.
Siru ala de carlige era foarte bine legat, pe un soi de sfoara, gen cordelina, dar briceagu e ascutit

catava marlite mititele, niste avatei, si un avat mai serios!

si http://www.youtube.com/watch?v=x9ZgMUmUlGw&feature=plcp
scuzati calitatea video

si http://www.youtube.com/watch?v=x9ZgMUmUlGw&feature=plcp
scuzati calitatea video

Razvane akuma cativa ani cand pescuiam sub barajul de la weekend inainte sa faca modificari pe akolo foloseam ca momeala pestele prins de tine . il prindeam cu un faras facut din sita de metal in zona aleea cu apa mica , noi ii ziceam "pinorago" in maghiara suna ciudat:) era momeala nr1 la clean iar toamna il foloseam la mreana ! am prins cu el clean, mreana , biban , stiuca !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !