Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
Pare mai degraba o zvarluga.
intradevar, forma capului nu prea duce la craiete..... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
la mine la tara ii zicea "cutzitoaie".
n-am mai vazut de mult timp pestele asta...de fapt de cand aveam 10-15ani. era singurul peste pe care nu puneam mana ca ma intepa.

n-am mai vazut de mult timp pestele asta...de fapt de cand aveam 10-15ani. era singurul peste pe care nu puneam mana ca ma intepa.

la mine ii zicea nisipar. nici eu nu am mai vazut de mult unul.ranga scrie:la mine la tara ii zicea "cutzitoaie".
Si asta a cui hrana preferata ii?
La mine prin zona sunt foarte multe, anu asta am prins o multime de exemplare la rama rosie
Ps: Zvarluga i se zice aici in zona
Ps: Zvarluga i se zice aici in zona
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
cam a nimanui. sta doar pe fundul apei si are si ceva arsenal in dotare, plus camuflajul. cred ca doar bibanul se baga la asa ceva, insa rar.Razvan V. scrie:Si asta a cui hrana preferata ii?
de la noi a disparut de mult, dupa o poluare a uzinei chimice de la Valcea. oricum, e mai mult daunator, mananca foarte multe icre.
Nu e hrana preferata, dar ii place salaului.Razvan V. scrie:Si asta a cui hrana preferata ii?
Eu am luat mai multi salai la stationar, sta si foarte bine in carlig, avand pielea foarte tare.
Parca ii spune "nisiparnitza"
- ovi_vl
- utilizator constant
la mine la tara (izbiceni) ii spune fatza ,se gaseste pe contra canal si se datea foarte bine salaul la asa ceva, mai intra si cate un biban...sta bine n carlig, rezista mult si cred ca se zvarcoleste foarte atractiv