Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 21 Oct 2008, 07:52

da-i incolo de avati!
2,10m asta da captura! esti in clubul "over 2m" :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 21 Oct 2008, 10:55

hehe, super frumosi pesti , ovidiule !!!!
sa-ti traiasca , si sa dea domnu la mai multi .....

apropos de bat ... daca stiam io cas asa bune energo alea, nu-mi mai faceam loomis hot-shot 1023 1/2 - 5 oz :P :P :P :P :P

oare carboane multe, da si grame multe ie bune la dunare?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 21 Oct 2008, 13:56

toni f scrie:
apropos de bat ... daca stiam io cas asa bune energo alea, nu-mi mai faceam loomis hot-shot 1023 1/2 - 5 oz :P :P :P :P :P

oare carboane multe, da si grame multe ie bune la dunare?
Sunt bune si carboanele...dar "paiele" alea rapide cu "rezerve impresionante de putere" nu le vad bine... o teapa mai sanatoasa cu un jig de 50g in peste sau agatatura... :roll:

Eu pur si simplu dau cu un bat sanatos...care are branza sau nu stiu ce in compozitie..ieftinut...grelut.. trag de el cu 2 maini... strict pt dunare...
Am 2 bete in barca...amandoo ranga!
lomisul tau de 5oz e ce trebe pt Dunare. :wink:

Am si un "dam" de 120-180g inca nu l-am folosit :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Oct 2008, 19:39

Ovidiu, am un prieten,am vorbit ieri cu el .Lami-glas nu stiu de care 16 bulioane ,teapa ,10 oca, sa retezat la 2-3 cm deasupra plutei,asa ca ,ai multa dreptate.Si mai este ceva, fiecare, cum s a obisnuit(nu intotdeauna una de 17 ozz face cit una de 40,cred eu).

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 23 Oct 2008, 15:58

ahhaha ovidiu, daca nu ma descurc cu ala am si un premier de muskie de 6 oz , ca nu a vrut nimeni sa-l cumpere, l-am facut din cast in spin si daca ma supar ma bat si cu moby dick cu el .....

doamne nu ma vad mai repede cu loomisu terminat ..... va zic ce si cum la prima partida .....

sa stii ca si wild riveru ala de 2 oz lucra foarte cinstit in curent, si am dat tzepe dealea nesimtite cu jig de 40 ( 50 niciodata, recunosc) si l-am chinuit rau de tot alea alea si nu s-a rupt ...

am vazut un lamiglas mega teapan la cineva, am inteles ca jnici nu se mai fabrica, de 2.6 sau 2.7 ( a dreacului bat nu scria nimic pe el )
si care era super mijto si sunt absolut convins ca nu se rupea in nimic ..
tot in genu la HS asta al meu, adica destul de lung, cu blanc relativ subtire, si mega puternic ... prin mega puternic inteleg ca era beton armat :D :D :D

dar senzitiv .... cu 17 de grame simteai ce faci :D :D :D
:D :D :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Oct 2008, 16:31

toni f scrie:
sa stii ca si wild riveru ala de 2 oz lucra foarte cinstit in curent, si am dat tzepe dealea nesimtite cu jig de 40 ( 50 niciodata, recunosc) si l-am chinuit rau de tot alea alea si nu s-a rupt ...

am vazut un lamiglas mega teapan la cineva, am inteles ca jnici nu se mai fabrica, de 2.6 sau 2.7 ( a dreacului bat nu scria nimic pe el )
si care era super mijto si sunt absolut convins ca nu se rupea in nimic ..
tot in genu la HS asta al meu, adica destul de lung, cu blanc relativ subtire, si mega puternic ... prin mega puternic inteleg ca era beton armat :D :D :D

dar senzitiv .... cu 17 de grame simteai ce faci :D :D :D
:D :D :D
Si mie imi plac betele f tari, dar la salau parca sa zic ca prea dura... sa lucreze un pic in drill!
Si neaparat bat de 2,7m sa pot sa ridic peste praguri , pomi, stanci si daca apare trasatura sa mai am cu ce sa intep tare! :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Oct 2008, 08:04

am aflat si caracteristicile de la lamiglasul ala ....
3/4 - 3 oz .....

si nus cria nimic pe el ca era custom by laurentiu andronic :D :D :D

ovidiu, io vb de bete deastea mega puternice in principal pt somn ... la salau ai perfecta dreptate, tre sa si lucre nitel din varf, altfel pierzi multi pesti .....

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 27 Oct 2008, 10:17

toni f scrie: ... la salau ai perfecta dreptate, tre sa si lucre nitel din varf, altfel pierzi multi pesti .....
ce sa pierzi tu mai ... inainte de toate trebe sa-ti traga :D
Carping Club

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Oct 2008, 12:15

Mircica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa traiejti bre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

long time no hear or see .......... de cand s-a coclit cornetu-mihailesti, nu ne ne vedem cu lunile .... inainte ne mai intalneam si noi cat de cat ......

ia zii, la dunare ai prins ? (stiu din surse sigure ca ai fost sapt trecuta :P :P :P )

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 27 Oct 2008, 13:59

toni f scrie: ia zii, la dunare ai prins ?
multi ... extrem de multi .... incredibil de multi .... mici ... extrem de mici ... incredibil de mici ... pe unii era sa-i manance twisteru' :D
somn deloc.
Carping Club

Scrie răspuns