Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 31 Oct 2008, 18:28

MARIUS POPA ieri nimica, muresul linistit , nici ca mi-o sesizat prezenta, apai animalutele din el

Iar??? A cata oara? :x :x :x

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 31 Oct 2008, 20:26

Dupa ce vad eu in 90% din partide DUNAREA are pe portiunea Calarasi (Florica) -515 km mult avat si salau si in unele perioade biban.Am fost ieri in zona 375 .Dimineata si seara 3,4 atacuri un salau si un avat in schimb mininca crapul ca anul trecut in septembrie, 2bucati 13 ocale .Am dat dintr o pneumatica comunista (am dormit noaptea neintors) si din echipajul de 8 am fost penultimul in clasament(kg,nr pesti).Eu cred ca va incepe sa faca servici!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Noi 2008, 17:20

Astazi, un salau 4,1 kg la stationar( pestisor viu) :)
Pe o balta naturala.
Numa' bine.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Noi 2008, 17:51

@ soriniusc...
Felicitari !,dar "pestisor viu"?...parca miroase a tradare :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2008, 18:46

soriniusc scrie:Astazi, un salau 4,1 kg la stationar( pestisor viu) :)
Pe o balta naturala.
Numa' bine.
Opa',bravo ,dar ia zi pe unde :lol: :lol: ?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Noi 2008, 18:52

Ilie,
La Sopa, pe lacu 1. :wink:

Radu,
Mersi, mie nu-mi prea miroase a tradare (numa' un pic) :oops: ptr. ca de stationar la salau si somn nu m-am lasat niciodata. Am incercat astazi si la plastice dar..."vez de treaba" :)

Numa' bine.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 04 Noi 2008, 19:54

Am prins mai multi salai intre 1,2 si 3kg, la Dunare fir pp 10lb bile de 28g, twistere verzi si la alb cu rosu am ratat o piesa zdravana! Sper din toata inima sa fi fost o stiuca mare, ca daca era salau atunci tocmai am ratat unul de 8-10kg, L-am intepat puternic...drill cam 2 minute, mai saltam mai cobora....am ridicat pestele pana pe la 1,5m de suprafata.. .am vazut ceva la metru poate sarit cu o mare burta alba; nu era somn!
S-a mai dus odata la fund..frana reglata..elibera fir la smcituri mai mari
S brusc! brusc de tot! mai brusc de atat nu se putea! s-a rupt! desi stau bine cu sangele rece si am scos cu echipament de spin si pesti spre 30kg, m-a suparat rau ratarea aia!

Sper sa fi fost o stiuca...de aia nu-mi pare rau! :D daca era salau...sper sa tina locul si sa i-o trag data viitoare!

Cei care vor sa ma vada cu un salau de 2 cifre sunt rugati sa mai astepte un pic! :wink:

Fir intins! si nu va feriti de agataturi! pregatiti 30-50 de jiguri pentru ultimul drum! :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2008, 20:21

soriniusc scrie:Ilie,
La Sopa, pe lacu 1. :wink:

Radu,
Mersi, mie nu-mi prea miroase a tradare (numa' un pic) :oops: ptr. ca de stationar la salau si somn nu m-am lasat niciodata. Am incercat astazi si la plastice dar..."vez de treaba" :)

Numa' bine.
Chiar esti un tip pe cinste. :wink:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 06 Noi 2008, 22:46

ilie. Ai mai fost pe Olt la Avrig?

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 06 Noi 2008, 23:33

ovidiu scrie:Am prins mai multi salai intre 1,2 si 3kg, la Dunare fir pp 10lb bile de 28g, twistere verzi si la alb cu rosu am ratat o piesa zdravana! Sper din toata inima sa fi fost o stiuca mare, ca daca era salau atunci tocmai am ratat unul de 8-10kg, L-am intepat puternic...drill cam 2 minute, mai saltam mai cobora....am ridicat pestele pana pe la 1,5m de suprafata.. .am vazut ceva la metru poate sarit cu o mare burta alba; nu era somn!
S-a mai dus odata la fund..frana reglata..elibera fir la smcituri mai mari
S brusc! brusc de tot! mai brusc de atat nu se putea! s-a rupt! desi stau bine cu sangele rece si am scos cu echipament de spin si pesti spre 30kg, m-a suparat rau ratarea aia!

Sper sa fi fost o stiuca...de aia nu-mi pare rau! :D daca era salau...sper sa tina locul si sa i-o trag data viitoare!

Cei care vor sa ma vada cu un salau de 2 cifre sunt rugati sa mai astepte un pic! :wink:

Fir intins! si nu va feriti de agataturi! pregatiti 30-50 de jiguri pentru ultimul drum! :lol:

Uuuuu.... nasol cand se intampla din astea! Macar ai material de povestit la foc, shi un loc de insistat la urmatoarele ieshiri.

Scrie răspuns