Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
quote="onesti"]I did it!
Primele mele poze pe Rapitori sunt cu un bass si inca unul mic. [/quote]
Nu stiam nimic de pestele asta asa ca am intrat pe net...Nu vrei sa ne spui mai multe despe el?
Uitandu'ma la poza parca nu pot sa nu exclam: olei mama ce de ...apa. Asta pentru ca sunt moldovean.
Mai asteptam si alte capturi "originale" si originare...
Primele mele poze pe Rapitori sunt cu un bass si inca unul mic. [/quote]
Nu stiam nimic de pestele asta asa ca am intrat pe net...Nu vrei sa ne spui mai multe despe el?
Uitandu'ma la poza parca nu pot sa nu exclam: olei mama ce de ...apa. Asta pentru ca sunt moldovean.
Mai asteptam si alte capturi "originale" si originare...
Am fost in WE la Gura Porititei...
S-a prins si nu prea...
Am luat un strap pe la 1 kg 2 stiuci de 1 si 1,5 kile si o turma de bibani si pixuri....
Am pastrat cativa pt o farfurie de fileuri si erau toti parazitati
Aveau si tenie si vierme din ala rosu!
Cum se poate fratilor sa fie tot pestele dintr-un lac atat de mare, parazitat!?
S-a prins si nu prea...
Am luat un strap pe la 1 kg 2 stiuci de 1 si 1,5 kile si o turma de bibani si pixuri....
Am pastrat cativa pt o farfurie de fileuri si erau toti parazitati

Aveau si tenie si vierme din ala rosu!
Cum se poate fratilor sa fie tot pestele dintr-un lac atat de mare, parazitat!?
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Partida la clean...
Dak s-a incalzit au iesit si cei mai mici.
A fost super spectaculos, DAWN si Cozma de 3 cm au facut diferenta.
Voblerele suspending ca e multa iarba...
Toti pestii s-au intors in apa..
Dak s-a incalzit au iesit si cei mai mici.
A fost super spectaculos, DAWN si Cozma de 3 cm au facut diferenta.
Voblerele suspending ca e multa iarba...
Toti pestii s-au intors in apa..
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Aseara-canci !!. Am dat cam o ora, doar vreo doua trasaturi timide spre sfarsit la un grub galben. In plus mi-am si agatzat un X-Rap intr-un copac si-acum astept sa se coaca si sa cada!
Aici vreme e in incalzire rapida; termometrul de la masina imi arata in Montreal 30 de grade la 5 dupa amiaza, asta in conditziile in care acum o luna a fost furtuna de zapada.
Datorita caldurii au inceput deja sa apara alge si plante acvatice care vor ingreuna pescuitul la wobler.
Aici vreme e in incalzire rapida; termometrul de la masina imi arata in Montreal 30 de grade la 5 dupa amiaza, asta in conditziile in care acum o luna a fost furtuna de zapada.
Datorita caldurii au inceput deja sa apara alge si plante acvatice care vor ingreuna pescuitul la wobler.