Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Apr 2007, 22:08

da, si eu...cre' ca daca aveam la barca un salau de 7-8 kile nu ma rationam si ma duceam gramada dupa el... :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Apr 2007, 22:17

faza a fost cam ciudatica!
adica recuperam asteptam 2-3 sec, poc jigul de fund...mi se pare ceva, si dau un impuls mic din varf... dupa care urmeaza un punct feroce!
a venit usor spre barca...si cam in 30 de secunde a inceput un dans pe sub barca...de vreo 4-5minute.... nush ce m-apucase sa pun un leader de 0,22, asa ca nu trageam la maxim de el. Pe toti ceilalti i-am prins cu powerpro direct; asa ca pe viitor voi lasa leaderul pentru ape excesiv de limpezi. (pe valea argovei-frasinet nu e cazul, aviz concurentilor "Cupa Arrow" 12-13 Mai)

in fine: l-am tavalit, a iesit pestele la suprafata, intepat in cerul gurii, shadul ala de 9cm parea o biata marmushca....s-a intors cu burta in sus... pestele cam la 4 metri de barca... si a sarit jigul, 5/0 din gura.
Au urmat 3-4 secunde de linsite...nici inima nu-mi mai batea; cred ca si pamantul se oprise din rotatie, 3-4 secunde :D

am fost demoralizat, cam 15min, pana am p[rins un peste...si cam tot restul zilei am avut, niste :"daca as fi facut nu stiu ce, poate-l scoteam..."

am prins pesti mai mari de 7-8 kg, dar nu salai.
recordul meu dateaza de vreo 12 ani; un salau de 6,5kg; sigur salaul asta era mai mare... :D

o zi frumoasa anyway...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 30 Apr 2007, 20:13

Am prins stiuci. La numar...record. La marime ... la un loc faceau cat una record.
Ma bucur ca s'a populat lacul cu salau. Deocamdata va invidiez ca aveti unde prinde acest peste care, pentru mine, este inca o necunoscuta.
Poate data viitoare prind si eu :!: :!: :!:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 30 Apr 2007, 23:02

Salut!

Intr-o ora am prins ieri doua stiuci la 3/4 respectiv 1.5 kg si un bass la 1.5 kg, toti trei cu o rotativa Mepps Long nr.3, culori fluorescente (rosu-galben-verde), dupa ce la wobler Rapala Original si la spinnerbait Booyah nu s-au ingramadit. Toti au fost prinsi la max. 1 metru de mal. Bassu' era sa ma traga in apa: a stopat blinkerul foarte finutz de-am crezut ca s-a agatzat in ceva, dupa care, cand s-a simtit intzepat a smucit foarte puternic dezechilibrandu-ma realmente de pe stanca dar m-am redresat. A facut vreo doua trei salturi dar dat fiind ca l-am luat aproape de mal iar batzul era MH nu se poate vorbi de un drill.

Eliberatzi!

A fost fun!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 01 Mai 2007, 11:55

onesti scrie:Salut!

Intr-o ora am prins ieri doua stiuci la 3/4 respectiv 1.5 kg si un bass la 1.5 kg, toti trei cu o rotativa Mepps Long nr.3, culori fluorescente (rosu-galben-verde),
A fost fun!
Poze :?:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Mai 2007, 13:45

N-am avut camera in masina. Am sa o las de acum inainte in rucsac, mai ales ca pe 4 mai se deschide sezonul la stiuca si biban si pe 11 la walleye. La bass abia in iunie!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Mai 2007, 18:08

UNu mai = UN clean la UN kg la Salmo Hornet H4F D
am mai avut o urmarire la twister verde, dar mi-a zambit si s-a intors....cate odata iti doresti sa nu fi avut polarizati sa-l mai si vezi, era de talia celui prins.

Catch & Release of course!

PS: mi-ar fi placut o poza, dar pana a venit pozarul am facut o miscare nesabuita cu el in mana si l-am scapat in apa. :shock:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 02 Mai 2007, 09:19

duminica 2 stiuci .... marti 1 pastrav si 4 lipani......

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 02 Mai 2007, 19:04

duminica si luni nenumarati avati intre 0.5 si 2 kg la iesirea din lacul erenciuc in bratul sf.gheorghe.un singur atac la salau si vreo 20 de shaduri pierdute.stiuca nimic.

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 02 Mai 2007, 19:09

duminica si luni nenumarati avati intre 0.5 si 2 kg la iesirea din lacul erenciuc in bratul sf.gheorghe.un singur atac la salau si vreo 20 de shaduri pierdute.stiuca nimic.

Scrie răspuns