Zona Targoviste-Pucioasa

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

filip_pescuitorul
senior
senior

Re: Zona Targoviste-Pucioasa

Mesaj de filip_pescuitorul » 11 Apr 2012, 23:27

[quote="YoNutzu"]De Scropoasa chiar nu stiu dar nu prea cred sa fie ceva peste ... La Bolboci nu ai voie decat amonte lac (cheile Tatarului spre izvor) dar slabe sperante de peste pe acolo, iar din coada lacului, amonte baraj (cheile Zanoagei) ... este Parcul Natural Bucegi dar nu stiu pana unde este limita de "jos".[/quote
Limita de jos? Iti spun eu. Cam la 500 metri mai sus de locul numit Galma de pe Ialomita. Acolo dai de o placuta cu Rezerevatia Bucegi. Pana acolo am pescuit adesea, nu a venit nimeni in control dar si pestii sunt rari si mici (maxim 18 cm).

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 24 Mai 2012, 18:41

cum mai e treaba pe Bolboci ? am inteles ca s-ar fi dat drumul la pescuit. A fost cineva luna asta pe acolo ? Care sunt conditiile de pescuit ? pe siteul cabanei de pe lac scrie cu litere mari de tipar la atractii: PESCUIT DE PASTRAV PE LACUL BOLBOCI. Asta e bine, ca daca imi iau vreo amenda am pe cine sa dau in judecata sa recuperez macar contravaloarea sculelor confiscate (in orice combinatie - minim 1000 RON). Totusi, nu cred ca ar fi atat de idioti sa isi asume chestia asta postand pe site daca ar sti ca e interzis si dai de belea cu padurarii/jandarmi daca dai la peste. Am inteles ca s-a asfaltat si drumul care vine din Sinaia si cica se merge in conditii civilizate. Stie cineva daca e asa sau faci 3 ore de la Sinaia pana acolo si ajungi cu masina rupta in doua ?

merci!

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 25 Mai 2012, 07:27

Salut!
Se merge super bine, atat ca este putin cam ingust drumul in unele locuri si nu exista parapeti ... (nu este asfaltat pana la Bolboci). Stiu ca dupa ploi drumul neasfaltat cam sufera mai ales daca ste fro exploatare forestiera in zona. Cat despre pescuit nu stiu ce sa-ti spun ... dar nu cred ca ai voie ca tot parcul natural Bucegi se numeste si nu cred ca scoteau ei lacul in afara acestuia (baiatul celor de la cabana turistica lucreaza cu mine o sa-l intreb si o sa-ti spun daca este chiar asa cum zic ei)

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 25 Mai 2012, 16:02

YoNutzu scrie:Salut!
Se merge super bine, atat ca este putin cam ingust drumul in unele locuri si nu exista parapeti ... (nu este asfaltat pana la Bolboci). Stiu ca dupa ploi drumul neasfaltat cam sufera mai ales daca ste fro exploatare forestiera in zona. Cat despre pescuit nu stiu ce sa-ti spun ... dar nu cred ca ai voie ca tot parcul natural Bucegi se numeste si nu cred ca scoteau ei lacul in afara acestuia (baiatul celor de la cabana turistica lucreaza cu mine o sa-l intreb si o sa-ti spun daca este chiar asa cum zic ei)
S-ar putea ca cei de la cabana sa aiba o intelegere tacita cu jandarmii. Ceva de genul - voi imi lasati clientii in pace sa pescuiasca eu ma fac ca nu stiu ca aveti si voi afaceri in Moroieni, primiti spaga de la tiganii din Glod ca sa exploateze piatra, inchideti ochii cand se taie lemne la Galma etc. Daca e asa bravo lor, celor de la cabana si un mic bravo si pentru jandarmi, poate ca nu sunt "dinozaurii" pe care ni i imaginam mereu. Oricum e aberant sa ai un lac de baraj imens in rezervatie si sa interzici pescuitul...Pai lacul ala e artificial, cand s-a construit a afectat grav natura si era doar tot parc natural! Si atunci?

Scrie răspuns