Zau de Cimpie

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 31 Mar 2008, 09:28

din informatiile mele confirm 0000000000000000000000000
Dupa cate stiu nu a fost nici o populare zau, nici macar carasei nu mai erau ceva rosioare anemice putina platica. La cam 15 oameni cu circa 30 de bete s-a prins cam asa 1 crap de 3 Kg, un salau de 250 de grame si aproximativ 30 de albituri (platica + rosioara). Taxa platita cam undeva pe 4 mil. Super nu. In plus de asta sunt multe proprietati private pe malul apei care au ingradit inclusiv malul apei ca sa nu poti pescui in zona lor. TARANI veseli organizeaza un fel interesat de pescuit cu niste plase ca ele de prins fluturi cu care dau dupa crapi si carasi care intra in papuris la ,,bataia crapului" . Bineinteles ca in perioada de prohibitie se pescuieste in draci si se retine tot ce misca.
Cred ca mai urmeaza o placa cu ZAU, BINE ATI VENIT FRAIERILOR si un blazon cu AERUL SI FRAIERUL NU SE TERMINA NICIODATA.
SOMN USOR
the angler is catching xxx, not by the lure

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 31 Mar 2008, 10:36

mare pacat. pe zau am avut cu ani buni in urma unele dintre cele mai frumoase partide de pescuit. vad ca s-a ales praful. acum vreo 10 ani cand pescuiam exclusiv la stationar, la peninsula (cunoscatorii stiu locul) un 30 de kg din vestitul caras de zau si crap, era o captura frecventa. acum....
tin minte ca acum vreo 6-7 ani, in august, pe niste calduri toride, pana la 2 m de mal era plin de puiet de salau mort. ti se rupea inima.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Mai 2008, 09:57

e alta balta sau pescuitul e o arta...sau bulan? :lol:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6042

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Mai 2008, 12:32

Nu e alta balta. Zau de campie a avut mereu somn mare. Eu stiu prinsi anul asta cel putin 4 somni peste 10 kilograme fix acolo, la pod, dintre care unul chiar de 29kg. Asta cat are? Trage bine chiar dupa ce trece trenul, serios, pe la 5 fara 10. :)) E ca reflexul lui Pavlov.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns