Zau de Cimpie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost si eu in 14 aprilie pe Zau si am fos super dezamagit ...
Am ajuns pe la 5:30 dimineata si era plin de pescari. Cu greu am gasit un loc cat de cat acceptabil .Multi dintre ei aveau insirate 5-6 bete pe o distanta de 20 m numai ca sa nu vina altii sa se aseze langa ei. Deci la salau de pe mal nu aveai nici o sansa sa dai si din barca nu stiu daca e voie. In plus am vazut cum se "recolta" carasul care era la bataie in apropierea malurilor chiar sub ochii paznicului fara ca acesta sa zica ceva.
Salau nu am vazut sa se prinda dar se prinde caras frumusel.
Taxa 20RON
Am ajuns pe la 5:30 dimineata si era plin de pescari. Cu greu am gasit un loc cat de cat acceptabil .Multi dintre ei aveau insirate 5-6 bete pe o distanta de 20 m numai ca sa nu vina altii sa se aseze langa ei. Deci la salau de pe mal nu aveai nici o sansa sa dai si din barca nu stiu daca e voie. In plus am vazut cum se "recolta" carasul care era la bataie in apropierea malurilor chiar sub ochii paznicului fara ca acesta sa zica ceva.
Salau nu am vazut sa se prinda dar se prinde caras frumusel.
Taxa 20RON
Noutati de pe Zau
Azi 21.04.2007 am fost la Zau. Am pescuit cu artificiale la salau si biban, mai ales in zona podului de cale ferata si pe langa trestii. Am orins vreo 4 bibani un pic mai mari decat voblerul si un salau de vreo 20 cm. Apa e tot jos. Se prinde biban mic in prostie pentru cei care pescuiesc la stationar cu rama, viermisor sau tubi. Se pescuia si cu pestisor, la vreo 6 bete, si am vazut doi salai mai rasariti dar tot sub dimensiuni. Se prinde si caras mare, dar rar. Depinde probabil de zona, cat nadeau, cu ce pescuiau... n-am avut rabdare. Taxa e acum 30 RON!!!!! Nu prea mai merita. Fir intins.
zau de campie
am auzit zvonuri pe la magazine cum ar fi populat cu 3 tone de salau la zau in toamna 

-
- utilizator nou
sa mai recoltat si bujor din sursa sigura dar numai carasei cat palma care te dispera , salau sa prins dar foarte slab dar mari 1.5 kg ,salau se prinde binisor pe lacul pompierilor la geacagrecu scrie:am fost eu ieri cu un prieten la zau am prins 4 bibani si colegu un salau am pescuit exclusiv la spinning.
am vb cu un paznic lacurile au fost recoltate toate in afara de ultimu
taxe este de 30 ron si cica au populat cu 500 kg de caras si fitofag exagerat pt un lac de 17 hectare