Vidra 2006
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
legislatie?
Cati, da-ne si noua legislatia asta, te rog. Multumesc.
m-am intors de la Vidra
Salut si multe multumiri tutror celor care au vrut sa ma ajute cu sfaturile lor. Din pacate am fost plecat de pe data de 17 (parca). La Vidra am ajuns pe 31 si ne-am campat in coada lacului, pe partea cu drumul. Ultima intrare era libera (cu toate ca au venit manelistii din care era sa mananc carne vie). Lacul era foarte scazut (cine stie groapa din coada lacului sa stie ca era aproape goala). Asa...groapa aia mai avea in prima zi 1,5 m adancime iar in ultima zi se redusese drastic (incepuse sa se faca plaja din fund). Am avut barca fara motor si am iesit cu ea...vobler 2 rapala fluorescent am luat un indigen la 300g. In 5 zile. Adevarul e ca nici nu am tras tare (n-am gasit Taifun de la Berti) si am avut oscilante albe si aiurea. Am dat cu rotative, la trena, stationar etc etc etc etc. N-a vrut si gata. Pe malul celalalt erau aprox 15 lansete si nu s-a luat niciodata mai mult de 2 pesti pe zi, cel mai mare fiind de max. 1,5 kg. Mi-a cam stat inima in loc de necaz dar m-am potolit. A plouat, a batut vant si, mai rau ca toate, a scazut continuu nivelul apei.
In rest a fost minunat. A! Cine si-a pierdut un Berti Taifun nr. 1 in coada lacului intr-o buturuga, sa ma sune, ca l-am gasit eu!!!
) Si-am mai gasit: plumbi, ace... haha! mi-am mai refacut putin trusa
.
Deci, ca o concluzie....mi-a placut, chiar daca nu am prins peste.
Apropos de barci: au venit unii de la Valcea, verzi si cu Aro si i-au pus sa-si scoata sculele si-au plecat. Bine'nteles ca s-a dat mai departe. Mie mi-au zis ca nu e permis cu barca pe lac. Bine'nteles ca n-am avut voie pana au plecat ei.
Per total: Ok, relaxare, frumos.
ATENTIE: manelistii isi fac loc in viata noastra. Au venit unii la 50 m de noi si, la 1 noaptea, au inceput sa campeze cu playeru' la maxim. Serios, era sa vars sange pe cetina de la Vidra.
Atata tot! Astept o iesire la Vidra cat s-o putea de curand. Deocamdata am planuri de Delta dupa 5 septembrie, 3 saptamani!
Sa fiti sanatosi! Fir intins!
In rest a fost minunat. A! Cine si-a pierdut un Berti Taifun nr. 1 in coada lacului intr-o buturuga, sa ma sune, ca l-am gasit eu!!!

Deci, ca o concluzie....mi-a placut, chiar daca nu am prins peste.
Apropos de barci: au venit unii de la Valcea, verzi si cu Aro si i-au pus sa-si scoata sculele si-au plecat. Bine'nteles ca s-a dat mai departe. Mie mi-au zis ca nu e permis cu barca pe lac. Bine'nteles ca n-am avut voie pana au plecat ei.
Per total: Ok, relaxare, frumos.
ATENTIE: manelistii isi fac loc in viata noastra. Au venit unii la 50 m de noi si, la 1 noaptea, au inceput sa campeze cu playeru' la maxim. Serios, era sa vars sange pe cetina de la Vidra.
Atata tot! Astept o iesire la Vidra cat s-o putea de curand. Deocamdata am planuri de Delta dupa 5 septembrie, 3 saptamani!
Sa fiti sanatosi! Fir intins!
salut
eu sunt la voineasa acum, dupa-amiaza asta fac a doua-a iesire la vidra
am fot ieri cateva ore dimineata de pe mal, mi-au dat doar curcubei mici, ca de obicei
este a n-a iesire cand prind doar curcubei mici, e vreun peste mare in lacul asta ?
taifunul ar putea fi al meu, am pierdut cateva anul trecut in copacii de pe coada, din barca
pe coada era apa la fel de scazuta, si plin de ramari pe mal
nu merita pescuit acolo
din nefericire, drumul de contur de pe malul opus drumului national este rupt in dreptul primei cozi de pe stanga ( cum te uiti in aval ), asa ca nu poti ajunge prea departe
am pescuit tot malul din stanga, de pe coada pana in prima coada de pe stanga
pestii mi-au dat la cativa metri de mal, la taifun, pe cadere, pescuind in lungul malului
evident ca am dat si spre larg, pe diferite adancimi, dar nimic
nu am mai vazut vreun peste la altcineva, nici la ramari macar
eu sunt la voineasa acum, dupa-amiaza asta fac a doua-a iesire la vidra
am fot ieri cateva ore dimineata de pe mal, mi-au dat doar curcubei mici, ca de obicei
este a n-a iesire cand prind doar curcubei mici, e vreun peste mare in lacul asta ?

taifunul ar putea fi al meu, am pierdut cateva anul trecut in copacii de pe coada, din barca

pe coada era apa la fel de scazuta, si plin de ramari pe mal
nu merita pescuit acolo
din nefericire, drumul de contur de pe malul opus drumului national este rupt in dreptul primei cozi de pe stanga ( cum te uiti in aval ), asa ca nu poti ajunge prea departe
am pescuit tot malul din stanga, de pe coada pana in prima coada de pe stanga
pestii mi-au dat la cativa metri de mal, la taifun, pe cadere, pescuind in lungul malului
evident ca am dat si spre larg, pe diferite adancimi, dar nimic
nu am mai vazut vreun peste la altcineva, nici la ramari macar
s-a terminat si concediul la munte
dupa 3 iesiri pe Vidra, de cate o jumate de zi fiecare, bilantul sta cam asa:
cam 10 km de mers si pescuit pe maluri
chinul dreaq prin toate grohotisurile, bolovanisurile, noaroaiele, crengile, etc
caldura mare, apa foarte limpede, nici un pic de vant, acalmie
fata de anul trecut cand seara era plin de curcubei pe suprafata, anul asta deloc...
approx. 20 de atacuri, din care vreo 10 tinut de ei, din care vreo 8 scosi, cel mai mare cam pe la kilogram, cam jumate curcubei jumate indigeni

dupa 3 iesiri pe Vidra, de cate o jumate de zi fiecare, bilantul sta cam asa:
cam 10 km de mers si pescuit pe maluri
chinul dreaq prin toate grohotisurile, bolovanisurile, noaroaiele, crengile, etc
caldura mare, apa foarte limpede, nici un pic de vant, acalmie
fata de anul trecut cand seara era plin de curcubei pe suprafata, anul asta deloc...
approx. 20 de atacuri, din care vreo 10 tinut de ei, din care vreo 8 scosi, cel mai mare cam pe la kilogram, cam jumate curcubei jumate indigeni