Vidra 2006
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
am fost singur la pescuit
asta a fost unul din motivele pentru care nu am luat-o
dar motivul cel mai important a fost ca am banuit faptul cam am sanse mai mari la pesti frumosi de pe mal
am pescuit cateva iesiri din barca si am luat numai pastravi " incepatori", multi curcubei mici
cred ca "barosanii" simt barca si motorul electric
mi s-a confirmat acum ca daca vrei peste mare il cauti km de mal, in cele mai inaccesibile locuri, cat mai "stealth" cu putinta
erau multi cu barca dar o frecau
si asta din cauza ca nu erau activi cucrubeii mici care sunt majoritari pe acolo, ca altfel probabil era mai distractiv cu barca
asta a fost unul din motivele pentru care nu am luat-o
dar motivul cel mai important a fost ca am banuit faptul cam am sanse mai mari la pesti frumosi de pe mal
am pescuit cateva iesiri din barca si am luat numai pastravi " incepatori", multi curcubei mici
cred ca "barosanii" simt barca si motorul electric
mi s-a confirmat acum ca daca vrei peste mare il cauti km de mal, in cele mai inaccesibile locuri, cat mai "stealth" cu putinta
erau multi cu barca dar o frecau
si asta din cauza ca nu erau activi cucrubeii mici care sunt majoritari pe acolo, ca altfel probabil era mai distractiv cu barca
-
- veteran
super-frumos indigenul dane! fata de cele 6 partide de anul trecut de la Vidra, anu' asta n-am facut decat una singura...pur si simplu dai de mori si f. rari pastravii...intr-adevar ai sanse si de bucati, dar extrem extrem de rar, in rest nici macar cei de 300-500 gr. nu mai dau atat de des...
oricum locul, peisajul si frumusetea lacului merita vazute...
oricum locul, peisajul si frumusetea lacului merita vazute...

-
- veteran
ovidiu, este foarte scazut
copacii de pe coada sunt afara complet.....
fata de cum era anul trecut in toamna, e scazut rau de tot
andrei, sper ca rezultatele in general proaste sunt din cauza ca nu trage pestele, nu din cauza ca l-au nenorocit......
in orice caz, la mine cu exceptii asa a fost mereu la pastrav, 5-10 atacuri pe zi
acum am avut pe 3 iesiri de cate 5 ore cam 6-8 trasaturi/iesire, ceea ce nu e rau la pastrav pe lac cred eu.....
andrei, sper ca rezultatele in general proaste sunt din cauza ca nu trage pestele, nu din cauza ca l-au nenorocit......
in orice caz, la mine cu exceptii asa a fost mereu la pastrav, 5-10 atacuri pe zi
acum am avut pe 3 iesiri de cate 5 ore cam 6-8 trasaturi/iesire, ceea ce nu e rau la pastrav pe lac cred eu.....
-
- veteran
nu e deloc rau, eu cand am fost, tot asa avem 5-10 atacuri pe zi, si daca totul era OK ii si luam...ce am sesizat este faptul ca pe cei mici ii intepi f. bine si ii iei, fata de bucatile mai rasarite, la care am avut numeroase rateuri! plus ca am avut si zile(putine) cand nu am avut atac deloc!danr scrie:ovidiu, este foarte scazut
de braconat pe Vidra in ultimul an, nu stiu ce sa zic...cert este ca s-a braconat ceva in anii trecuti, o stiu clar de la padurari si de la gardienii care asigura paza barajului, dar totusi e greu sa braconezi "eficient" ditamai lacul...jaful mare e la depunere cand baga plasele la gurile raurilor si paraielor care se varsa-n lac, atunci cand pastravul urca pe ele pt. depunere!

de fapt...a scapat vreo apa naturala din tara asta nebraconata pana acum

faza
m-am dus pe la 2 noaptea si am coborat pe coada unde-s aia la corturi
nu aveam somn, si cum stateam in voineasa am zis ca mai bine bat intai drumul pana acolo si daca e mai dorm pe urma in masina
aia la corturi dadeau ca la caras, cu stiva de lansete, bambine fosforescente si clopotei pe bat
cum fumam eu o tigara , ma uitam la stele si ma gandeam cum sa fac sa-i agat firul lu unu sa-i dau o trasatura sa cada cortul pe el, hopa si jandarmeria cu masina
se duceau hotarati la aia cu bete multe, ma si gandeam ca sa vezi ce amenda le da la aia
cand colo, se uita la ei, vad ca dorm toti, vin si ma interpeleaza pe mine
s-or fi gandit ca pandesc sa le ciordesc sculele la aia
cand ii intreb in schimb care-i treaba cu braconaju asta in floare, primesc si raspund: lasa domle sa manance si omu un peste
no comment
m-am dus pe la 2 noaptea si am coborat pe coada unde-s aia la corturi
nu aveam somn, si cum stateam in voineasa am zis ca mai bine bat intai drumul pana acolo si daca e mai dorm pe urma in masina
aia la corturi dadeau ca la caras, cu stiva de lansete, bambine fosforescente si clopotei pe bat

cum fumam eu o tigara , ma uitam la stele si ma gandeam cum sa fac sa-i agat firul lu unu sa-i dau o trasatura sa cada cortul pe el, hopa si jandarmeria cu masina
se duceau hotarati la aia cu bete multe, ma si gandeam ca sa vezi ce amenda le da la aia
cand colo, se uita la ei, vad ca dorm toti, vin si ma interpeleaza pe mine
s-or fi gandit ca pandesc sa le ciordesc sculele la aia

cand ii intreb in schimb care-i treaba cu braconaju asta in floare, primesc si raspund: lasa domle sa manance si omu un peste
no comment