Vidra 2006

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shoricelu
junior
junior

Vidra 2006

Mesaj de shoricelu » 11 Mai 2006, 17:06

Am auzit anul trecut ceva legat de "secarea lacului Vidra". De fund? Stie cineva ce s-a intamplat sau, mai ales, ce mai e acum pe la Vidra? Se poate pescui si in ce conditii? Va multumesc mult de tot!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Mai 2006, 17:09

vidra e lac de acumulare natural
nu poate fi golit total
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Mai 2006, 17:27

Am pus si io botu anul trecut la un zvon din asta. Era vorba de alt lac.
Am sunat si la Apele Romane si au zis ca nu se practica sportul asta din "n" motive tehnice, eventual scad usor nivelul apei pt. a curata malurile.
Ca sa te convingi uitata-te pe site-ul lor
http://www.rowater.ro/ViewDoc.asp?Docum ... efault.asp

shoricelu
junior
junior

Vidra 2006

Mesaj de shoricelu » 11 Mai 2006, 23:45

va multumesc tare mult. Am citit ceva interesant acolo: se pare ca in perioada asta lacul este foarte scazut. Nu pot merge week-endul asta dar week-endul viitor sigur ma voi intoarce spre Vidra. Daca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi referitoare la locuri si momeli folosite v-as fi foarte recunoscator.
Multumiri anticipate.
Bogdan

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 12 Mai 2006, 01:42

Shoricelu , lacul Vidra este populat cu p. curcubeu , daca nu ai mai fost acolo , te pot ajuta si in privinta traseului ...momeli de baza sint oscilantele , poti folosi si rotative , voblere dar mai indicat este sa-ti aduci barca ptr. naluci mai usoare ...poti sa pescuiesti si static , cu rime albe de glie, buchet de viermusi (sa nu duci mai mult de 2-3 bete max.) ; taxa pe zi este de 250 mii lei . Daca stai pe mal , nu ai ce cauta fara cizme ...Fii linistit , lacul nu a fost secat niciodata , si nu cred ca se poate seca (deocamdata) , oricum apa e in crestere !
Indicat ar fi sa nu te opresti in coada , intra la a4-a intrare in stinga (la Mioarele ) e malul ceva mai nisipos si locuri mai bune de dat pe fund ; daca te mai intereseaza si altele ,intreba-ma , cunosc f.bine zona !

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 12 Mai 2006, 07:54

Lacul Vidra e lasat foarte jos, cred ca 30-40 m daca nu mai mult.Am fost de 1 mai,aproape imposibil de ajuns la apa, din cauza milului.Sa duci o barca la apa e sport extrem.Partea buna e ca lacul e in crestere, cei de la baraj mi-au spus ca intr-o luna :( va fi plin.Daca totusi mergi, sa ne spui noutatile.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Mai 2006, 13:03

Cati de cate opri ai platit taxa pe Vidra? eu anu trecut in 7 partide niciodata! n-a venit nimeni! cu barca cum e?

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 13 Mai 2006, 14:57

Ovidiu , eu scot autorizatie pe tot sezonul , sint aproape in fiecare saptamina sus , nu vreau sa ma risc , anul trecut m-au chemat la mal de citeva ori , cind m-am facut ca nu aud au tras foc de arma , asa ca ...
Au fost de citeva ori controale puternice de la Vicea !!! sa lasat si cu ceva amenzi...mici dar tot amenzi sint ...! In rest ce sa-ti zic, pe mal nu prea stiu ce se intimpla , eu rar ajung si numai cind ies sa curat pastravii , de regula merg in Saracini , nu deranjez betele nimanui acolo . Cred ca nu te-a cautat nimeni cu barca , nici dupa mine nu au venit , ulterior am auzit ca barca de la cantonul Romsilva e la reparat .

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Mai 2006, 18:36

Exista vreo interdictie referitoare la folosirea motoarelor pe lacul asta?
Cu lacrimi Bastus!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 13 Mai 2006, 19:12

Din pacate exista iterdictii Gerula , dar cu acceptul responsabililor , (mai inchid si ei ochii, se fac ca nu vad) , poti sa folosesti motor electric de capacitate mica .
Am vazut pe lac si barci cu motoare in toata regula dar nu pentru mult timp , adica numai pina ce a venit unul din padurari dupa care...pauza ! cum au venit , asa au si plecat !!!
Daca vii cu o barca pneumatica ... , cu visle ,nu are nimeni treaba cu tine .

Scrie răspuns