Salut,
Nu cred ca ar fi rau sa avem pensiuni la Belis (vis avis de acuzele colegului de forum)

Nu ai incercat voblere de 4 sau 5 ?
Fir Intins!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lucutabogdan scrie: Interesant este ca pe la 6:30 am vazut la vreo 20 m de locul unde lansam, un monstru de peste 5kg, care a aruncat vreo doua galeti de apa in urma atacului sau; fenomen pe care l-am vazut doar pe olt unde stim ca stiuca nu sta la discutii) (o fi stiuca in Belis?!?)
Sa stiti ca din cate am observat eu, noi prindem pestisori - 500-1000g fata de ceea ce este in lac; cum drq sa facem sa avem si cate o captura care sa nu incapa in poza ?!?
Sa pescuim la plasa? ...
Fir Intins !
drumul de la Ciurtuci incolo in sus este intr-adevar ca de autostrada.Radu_ scrie:am fost duminica intr-o plimbare. lacul e tot jos. o surpriza placuta a fost asfaltul refacut de la primul pod de pe coada ciurtuci pana la intrarea in poiana horea. drumul de 9 km poiana horea-giurcuta de sus se prezinta f. bine cu exceptia catorva portiuni. in giurcuta peisajul e dezolant, ca dupa razboi, peste tot resturi de exploatare rasinoase, in padure multi culegatori de fructe. un singur pescar la giurcuta, cu vreo 3 bote cu bambine.