Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
am profitat de vremea calduroasa din ziua de Craciun si cum tot eram sus la Lac am zis sa bag barcuta pe apa sa vad daca nu mai misca ceva.
Am avut surpriza sa prind in 2 ore 3 cleni destul de frumosi de care m-am bucurat ca de un dar frumos de Craciun.
A fost o vreme destul de cainoasa, ploua usor si era vant destul de puternic asa ca nu am mai iesit in urmatoarele zile iar apa a inceput sa inghete.
Nu am mai pescuit in ziua de Craciun dar a fost o experienta foarte placuta.
Va doresc ca 2010 sa fie pentru toti un an de nota 10!!!
Adrian
Am avut surpriza sa prind in 2 ore 3 cleni destul de frumosi de care m-am bucurat ca de un dar frumos de Craciun.
A fost o vreme destul de cainoasa, ploua usor si era vant destul de puternic asa ca nu am mai iesit in urmatoarele zile iar apa a inceput sa inghete.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
- senior
Dupa informatiile pe care le am,
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=30588
nu se mai poate cu barci cu motor ( cu niciun fel de motor !)
Pacat: eu, cu motor electric nu cred ca am deranjat prea tare. Nici natura in general, calitatea apei si nici turistii.
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=30588
nu se mai poate cu barci cu motor ( cu niciun fel de motor !)
Pacat: eu, cu motor electric nu cred ca am deranjat prea tare. Nici natura in general, calitatea apei si nici turistii.
Din cate stiu reglementarea se refera strict la motoare termice.
De fapt in regulamentul PUZ zona protejata Belis-fantanele este prevazut ca sa nu se circule cu nici o ambarcatiune ( ambarcatiune = ceva ce pluteste si este mai lung de 2,5m) asa ca daca s-a facut o derogare de la PUZ probabil ca se va face si o derogare privind motoarele electrice si ambarcatiunile cu vele.
Dar nu ar fi prima oara cand sarim dintr-o extrema in cealalta in ce priveste legislatia nestiind ca exista cale de mijloc.
Adrian
De fapt in regulamentul PUZ zona protejata Belis-fantanele este prevazut ca sa nu se circule cu nici o ambarcatiune ( ambarcatiune = ceva ce pluteste si este mai lung de 2,5m) asa ca daca s-a facut o derogare de la PUZ probabil ca se va face si o derogare privind motoarele electrice si ambarcatiunile cu vele.
Dar nu ar fi prima oara cand sarim dintr-o extrema in cealalta in ce priveste legislatia nestiind ca exista cale de mijloc.
Adrian
la ce momeala ai dat?eu am fost in zona Ciurtuci la coada lacului inainte cu 2 sapt de Craciun si am luat un singur pastrav de vreo 0.5 kg si ala la pluta la pestisor viu.in rest nimic,nici macar un biban hapsan.adriand scrie:am profitat de vremea calduroasa din ziua de Craciun si cum tot eram sus la Lac am zis sa bag barcuta pe apa sa vad daca nu mai misca ceva.
Adrian

de atunci nu am mai fost din cauza vremii,dar m-ar tenta dak s-ar incalzi putin.azi au fost -21 de grade in Cluj.dar nu stiu unde stau pestii si la ce sau dau.ce adancime?are rost macar sa stau pe balta pe frigul asta?intra ceva oare?

fir intins tuturor.[/quote]
Cred ca ar putea merge ceva la copca dar asa mai mult de joaca.Eu am prins la larve anul trecut 1 pastrav la copca dar a fost o exceptie .
Poti prinde in schimb bibani la viermusti daca ai rabdare sa-i atragi.
Cand am fost eu la craciun era dezghetat si am dat la vobler-cosma de 3 cm.
acum este gheata d poti intra si cu masina pe lac -30-40 cm.
Adrian
Poti prinde in schimb bibani la viermusti daca ai rabdare sa-i atragi.
Cand am fost eu la craciun era dezghetat si am dat la vobler-cosma de 3 cm.
acum este gheata d poti intra si cu masina pe lac -30-40 cm.
Adrian
-
- senior
am luat un singur pastrav de vreo 0.5 kg si ala la pluta la pestisor viu.
Eu am prins la larve anul trecut 1 pastrav la copca dar a fost o exceptie .
Voua va place cum suna? Sincer?
Barci barci, dar asta ce depinde de noi ....cine mai reglementaeaza?
Sper macar sa ziceti ca le-ati eliberat...binenteles